1 yıl oldu diyorsun afedersn de ta**ak mı geçiyorsun birader bu hileler 1 haftaya fixleniyor kullanmayın paranız anında çöpe giderHayır Fivem için uygun değil.
Hilelerde ban riski her zaman vardır. God Mode - İnfinite Ammo Gibi özellikleri dikkatli kullanman gerek. Ben genellikle para için kullanıyorum 1 yıl oldu fakat banlanmadım günlük limiti aşmayın.
geçmiş olsun canım kardeşim 2 güne ban yiyorsun 1 aylıkDenedim cok güzel calisiyor
arkadaşlar sakın kullanmayın şimdilik anında ban atıyor arkadaş hiçbirşey demeden paylaşmış çalışır 2 güne ban yersiniz release tarihinde girip halletmeniz lazım indirip denemeyin!
Post automatically merged:
1 yıl oldu diyorsun afedersn de ta**ak mı geçiyorsun birader bu hileler 1 haftaya fixleniyor kullanmayın paranız anında çöpe gider
arkadaşlar sakın kullanmayın şimdilik anında ban atıyor arkadaş hiçbirşey demeden paylaşmış çalışır 2 güne ban yersiniz release tarihinde girip halletmeniz lazım indirip denemeyin!
Post automatically merged:
1 yıl oldu diyorsun afedersn de ta**ak mı geçiyorsun birader bu hileler 1 haftaya fixleniyor kullanmayın paranız anında çöpe gider
ben youtube den indirip kurdum 1 ay banyedemi bu hile anlaşılmazsa bunu denicem