Grand Theft Auto V Online - Cheat Menü [MAYIS 2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dikkatli kullanılırsa çok kullanışlı bir hile teşekkürler

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sakın kullanmayın şimdilik anında ban atıyor arkadaş hiçbirşey demeden paylaşmış çalışır 2 güne ban yersiniz release tarihinde girip halletmeniz lazım indirip denemeyin!
Post automatically merged:

Hayır Fivem için uygun değil.

Hilelerde ban riski her zaman vardır. God Mode - İnfinite Ammo Gibi özellikleri dikkatli kullanman gerek. Ben genellikle para için kullanıyorum 1 yıl oldu fakat banlanmadım günlük limiti aşmayın.
1 yıl oldu diyorsun afedersn de ta**ak mı geçiyorsun birader bu hileler 1 haftaya fixleniyor kullanmayın paranız anında çöpe gider

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hileyi abartmadıkça kullanırsanız ban riski yoktur.

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sakın kullanmayın şimdilik anında ban atıyor arkadaş hiçbirşey demeden paylaşmış çalışır 2 güne ban yersiniz release tarihinde girip halletmeniz lazım indirip denemeyin!

1 yıl oldu diyorsun afedersn de ta**ak mı geçiyorsun birader bu hileler 1 haftaya fixleniyor kullanmayın paranız anında çöpe gider

1 Yıldır kullanmasam neden paylaşayım,hile kullanımında her zaman risk vardır.Bir başka arkadaşım da 3 aydır kullanıyor banlanmadı, bu kişinin hileyi nasıl kullandığınada bağlı. Eğer ban yerseniz 30 gün boyunca online oynayamıyorsunuz, 30 gün sonra banınız açılıyor. Tekrar kullanıp kullanmamak size kalmış riske atmayacağım derseniz kullanmassınız bu kadar basit.

DİKKAT!
Hileyi abartmadan kullanınız,ölümsüzlük açıp etrafta gezmeyiniz yada başka oyuncunların yanına ışınlanmayınız,kendinizi riske atmayın.
Yeni bir oyuncuysanız video'da gösterdiğim gibi Blow up görevinin kazanç değerini 100k yapıp sürekli tekrar ederek para kasabilirsiniz.
Yeni oyuncu değilseniz Bunker'ınız var ise yine video'da gösterdiğim gibi saniyeler içinde 2 Milyon kasabilirsiniz,bu en iyi methotdur.Günlük Limit 10 Milyonu geçmeyin.

Son düzenleme:
sensei
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

şaka mısınız siz bu nasıl bir üslup? hile paylaşılan sitede hâlâ aktif ve ben 5 aydan beri bu hileyi kullanıyorum, herhangi bir durumla da karşılaşmadım. hayret bir şeysiniz gerçekten neler kullanıyorsunuz da ban yiyorsunuz acaba. algı yönetimi yapmayın lütfen.

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben youtube den indirip kurdum 1 ay banyedemi bu hile anlaşılmazsa bunu denicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...