- Yasaklandı
Bildiğim Kadarıyla RageMp Kullanıyor o Nedenle mining yaptığını sanmıyorumGrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
ama grandrp launcher her zaman arkada açık o yapıyor olamazmı?Bildiğim Kadarıyla RageMp Kullanıyor o Nedenle mining yaptığını sanmıyorum
olabilir tam emin değilim tam olarak ne kadar kullanıyorama grandrp launcher her zaman arkada açık o yapıyor olamazmı?
Knk bilmiyorum başlatırkenmi böyle yoksa Loading ekranındamı öyle
başlatıcıda bide kim sana attıysa ona sor diyorsun orjinal siteden yükledimKnk bilmiyorum başlatırkenmi böyle yoksa Loading ekranındamı öyle
Sana dosyayı kim attıysa ona sor bence ama eğer başlatıcıda böylese bir sıkıntı olabilir bende fazla artmıyo
ama sencede çok kullanmıyormu?orjinal sitesinden yüklüyorsan büyük ihtimal yoktur dostum
GrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
sanmıyorum hocam kullanım oranları nedir.GrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
kanka çok söylenti vardı ve yaptığıda kanıtlanmıştı mod söylemiş zaten oyuncu çoğaldığı için yapmıyorlar diye ama bana sorarsan %20 fazla gibi bence yapıyorama sencede çok kullanmıyormu?
yapmaz kankaGrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım