Ölüm Ölüm dediğin nedir ki gülüm
Onaylı Üye
yapmıyor bilgi kirliliği dolaşıyor diye düşünüyorum.GrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
I don't think so, because I know a lot about mining and as far as I've seen, it doesn't show anything in RageMpGrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
bence yapıyor olsa ekran kartları aşırı ısınma yapar hem oyun hem mining olursa sıkıntı olup sıcaklık artar ve fps düşüşleri yaşanabilir benim işlemcim r5 gtx1050 kullanıyorum normal gta onlinden daha az donma kasma yaşıyorumGrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
bende internete baktım kimse bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değil bazısı yapıyor bazısı yapmıyor diyor :/GrandRp miner yapıyormu arkadaşım söyledi biraz baktım internetten yapıyor diyende var yapmıyor diyende var şu konuyu kesinliğe ulaştıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?