Çözüldü GTA 5 açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhaba, Epic Games üzerinden GTA 5 açmaya çalışıyorum. Hata verip duruyor Launcher. Defalarca indirip tekrar sildim. Sorun çözülmedi. Şu an oyun açılmıyor. Sürekli Launcher açmak için izin istiyor, veriyorum ancak bir şey değişmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
kanka bende yaşıyordum gerçekten saçma ama w11 de virüs korumasını kapattım çalıştı istiyorsan bir bakar mısın rockstarı virüs olarak görüyor koruma
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
GTA 5 Hataları ve Çözümleri
Yama kurduktan sonra CRASH hatası nasıl çözülür?

GTA 5'den kaynaklı sorun olduğu için çözülmesi kolay yamada dosya uyumsuzluğu sebebiyle bu hatayı alıyorsunuz büyük olasılık appcrash hatası çok zor hatalardan birisidir.

Bunları deneyin:
  • Bilgisayarıma sağ tıklayın.
  • Özellikleri açın.
  • Denetim Masasına Giriş bölümünden "Gelişmiş Sistem Ayarlarını" seçin.
  • Açılan Pencereden "Gelişmiş" Butonuna daha sonra da "Performans" Grubunda ki "Ayarları" seçin.
  • Açılan pencerden "Veri Yürütme Engellemesi" Bölümünden "Ekle" Butonu ile Appcrash hatasını veren GTA 5'i ve ya programın Exe'sini seçerek buraya ilave edin ve "Uygula" deyin.
  • Bu işlem bittikten sonra bilgisayarınızı kapatıp açın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
GTA 5 Hataları ve Çözümleri
Yama kurduktan sonra CRASH hatası nasıl çözülür?

GTA 5'den kaynaklı sorun olduğu için çözülmesi kolay yamada dosya uyumsuzluğu sebebiyle bu hatayı alıyorsunuz büyük olasılık appcrash hatası çok zor hatalardan birisidir.

Bunları deneyin:
  • Bilgisayarıma sağ tıklayın.
  • Özellikleri açın.
  • Denetim Masasına Giriş bölümünden "Gelişmiş Sistem Ayarlarını" seçin.
  • Açılan Pencereden "Gelişmiş" Butonuna daha sonra da "Performans" Grubunda ki "Ayarları" seçin.
  • Açılan pencerden "Veri Yürütme Engellemesi" Bölümünden "Ekle" Butonu ile Appcrash hatasını veren GTA 5'i ve ya programın Exe'sini seçerek buraya ilave edin ve "Uygula" deyin.
  • Bu işlem bittikten sonra bilgisayarınızı kapatıp açın.

son adımda bu hatayı veriyor

Onar seçeneğini deneyebilirsin bende açılmadığı zaman öyle yapıyordum
defalarca denedim

Ekli dosyalar

• resim_2024-03-07_214550239.png
    resim_2024-03-07_214550239.png
    43.8 KB · Görüntüleme: 103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...