Çözüldü GTA 5 açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhaba, Epic Games üzerinden GTA 5 açmaya çalışıyorum. Hata verip duruyor Launcher. Defalarca indirip tekrar sildim. Sorun çözülmedi. Şu an oyun açılmıyor. Sürekli Launcher açmak için izin istiyor, veriyorum ancak bir şey değişmiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
kanka bende yaşıyordum gerçekten saçma ama w11 de virüs korumasını kapattım çalıştı istiyorsan bir bakar mısın rockstarı virüs olarak görüyor koruma
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka bende yaşıyordum gerçekten saçma ama w11 de virüs korumasını kapattım çalıştı istiyorsan bir bakar mısın rockstarı virüs olarak görüyor koruma

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pcyi yeniden başlat uzun süre açıksa eğer!

Sonra İnternet düğmesini kapat aç bi kendine gelsin modem.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI

video attım anlarsınız herhalde uygulamayı kapatana kadar bu şekilde izin isteyip duruyor
  • Öncelikle bilgisayarınızda çalışan tüm uygulamaları kapatın.
  • Görev Yöneticisi'ni açmak için Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basın veya sağ tıklayarak Görev Çubuğu'ndaki Görev Yöneticisi'ni seçin
  • Rockstar Games Launcher'ı kapatın ve tekrar başlatın.
  • Bu işlemi yaparken diğer uygulamaları da kapatmaya özen gösterin.
  • "Rocsktar Games Launcher" veya benzer bir isimle bir öğe görmelisiniz. Eğer varsa, bu öğeyi seçip sonlandırın.
  • Eğer sorun devam ediyorsa, oyun dosyalarınızı doğrulamak için Rockstar Games Launcher üzerinden GTA 5'i seçin.
  • Sağ üst köşede bulunan dişli simgesine tıklayın ve "Oyun dosyalarını doğrula" seçeneğini seçin.
    Güvenlik yazılımınızın Rockstar Games Launcher ve GTA 5'e erişim izinlerini kontrol edin. Gerekirse, bu yazılımların istisna listesine ekleyin.
    bunları dene aynı sorun bende lolde oluyor görev yöneticisinden sonlandırınca düzelyor olmazsa rockstar a at hatayı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
  • Öncelikle bilgisayarınızda çalışan tüm uygulamaları kapatın.
  • Görev Yöneticisi'ni açmak için Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basın veya sağ tıklayarak Görev Çubuğu'ndaki Görev Yöneticisi'ni seçin
  • Rockstar Games Launcher'ı kapatın ve tekrar başlatın.
  • Bu işlemi yaparken diğer uygulamaları da kapatmaya özen gösterin.
  • "Rocsktar Games Launcher" veya benzer bir isimle bir öğe görmelisiniz. Eğer varsa, bu öğeyi seçip sonlandırın.
  • Eğer sorun devam ediyorsa, oyun dosyalarınızı doğrulamak için Rockstar Games Launcher üzerinden GTA 5'i seçin.
  • Sağ üst köşede bulunan dişli simgesine tıklayın ve "Oyun dosyalarını doğrula" seçeneğini seçin.
    Güvenlik yazılımınızın Rockstar Games Launcher ve GTA 5'e erişim izinlerini kontrol edin. Gerekirse, bu yazılımların istisna listesine ekleyin.
    bunları dene aynı sorun bende lolde oluyor görev yöneticisinden sonlandırınca düzelyor olmazsa rockstar a at hatayı
launcher direkt açılmıyor yanı hesabıma giriş falan yapamdım

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
VPN ile Rockstar launcheri acmayi denermisin bi kardesim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...