Onaylı Üye
hata vermiyor launcheri açmak için izin istiyor o kadar epic games üzerinde çalışıyor gözüküyor ama acılmıyor bir türlüne hatası veriyor hocam
en iyisi ekran kaydı alıyım benNasıl bir hata alıyorsun
GTA 5 Hataları ve Çözümleri
Yama kurduktan sonra CRASH hatası nasıl çözülür?
GTA 5'den kaynaklı sorun olduğu için çözülmesi kolay yamada dosya uyumsuzluğu sebebiyle bu hatayı alıyorsunuz büyük olasılık appcrash hatası çok zor hatalardan birisidir.
Bunları deneyin:
- Bilgisayarıma sağ tıklayın.
- Özellikleri açın.
- Denetim Masasına Giriş bölümünden "Gelişmiş Sistem Ayarlarını" seçin.
- Açılan Pencereden "Gelişmiş" Butonuna daha sonra da "Performans" Grubunda ki "Ayarları" seçin.
- Açılan pencerden "Veri Yürütme Engellemesi" Bölümünden "Ekle" Butonu ile Appcrash hatasını veren GTA 5'i ve ya programın Exe'sini seçerek buraya ilave edin ve "Uygula" deyin.
- Bu işlem bittikten sonra bilgisayarınızı kapatıp açın.
defalarca denedimOnar seçeneğini deneyebilirsin bende açılmadığı zaman öyle yapıyordum
en az 10 defa yaptımsilip tekrar yükle rockstar games launcheri
mecbur oyle yapıcam gece acık bırakıpSilip Tekrar yükle diyeceğim de 150 GB oda sıkıntı :/
giriş için ekran gelmiyorRockstar dan giriş yapıyor musun ? Ondan dolayı hata veriyor olabilir
Güncellemelerini kontrol et eksik bir güncellemeden dolayı gelmiyordur. İlk kurduğumda ekran kartımdan dolayı sıkıntı yaşamıştımyardım edenlere teşşekürler oyunu sildim
giriş için ekran gelmiyor
öyle yapıcaz mecbursil yukle demısler 150 gb XDXD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?