DeadRabbit
Uzman Üye
hangi hileyi kullandın ve kaç defa banlandın ?Evet Arkdaşlar gün itibariyle gta 5'den banlanmış bulunmaktayım perma ban yedim,bildiğim kadarıyla rockstar baazen ban affı yapılıyor bu banı kaldırmanın bi yolu yontemı varmıdır ve ban affı diye bi olay varmıdır.
peki online hesabımı başka hesaba taşıyabilirmiyimperma banlarda ban kalkmıyor aynı cs , vac gibi
1 defa direk banlandım terror diye bi hileydi sanırsamhangi hileyi kullandın ve kaç defa banlandın ?
ben bi ara yapdm olmadıpeki online hesabımı başka hesaba taşıyabilirmiyim
Post automatically merged:
1 defa direk banlandım terror diye bi hileydi sanırsam
1 defada perma ban yemek imkansız kanka eğer yersen ilk yediğinde online hesabın silinip 30 gün sonra sıfırdan başlarsın ilk defa görüyorum bunupeki online hesabımı başka hesaba taşıyabilirmiyim
anladım arada bir ban affı yaptıgını bi yerde duymuştum gerçek mi acababen bi ara yapdm olmadı
yani eğer uyarılma banı olsaydı 30 gün bekleme süresi olurdu fakat direk perma yedim yani ticket atsam dönerler mi acaba1 defada perma ban yemek imkansız kanka eğer yersen ilk yediğinde online hesabın silinip 30 gün sonra sıfırdan başlarsın ilk defa görüyorum bunu
aynısını şimdi kulllandım heralde bi sonraki dalgada gidicem .sadpeki online hesabımı başka hesaba taşıyabilirmiyim
kanka vallaha bilmiyorum adamlar ilk başta uyarılır sonra kullanırsan perma yersin diyorlar anlamadımaynısını şimdi kulllandım heralde bi sonraki dalgada gidicem .sad
Bence dönerler kanka ama neler yaptığına bağlı hani benim gibi abartırsan ticket atma boşuna ben bu halde ban yemedimanladım arada bir ban affı yaptıgını bi yerde duymuştum gerçek mi acaba
yani eğer uyarılma banı olsaydı 30 gün bekleme süresi olurdu fakat direk perma yedim yani ticket atsam dönerler mi acaba
evet doğru ilk başta 30 gün yiyorsun 30 gün sonunda hesabın sıfırlanıyor geri veriliyor uyarıya rağmen tekrar hile yapamya kalkarsan perma bannedkanka vallaha bilmiyorum adamlar ilk başta uyarılır sonra kullanırsan perma yersin diyorlar anlamadım
Bence dönerler kanka ama neler yaptığına bağlı hani benim gibi abartırsan ticket atma boşuna ben bu halde ban yemedim
Yan hesabım bu arada
Ekli dosyayı görüntüle 43313
money hack[QUOTE = "KUSTS, yayın: 2357191, üye: 2169378"]
ama yasağı almak için ne yaptınız?
ya sıkıntı o değil benim bütün oyunlar olan ana hesaptan yedimepic gamesten al bi gta 5 kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?