Çözüldü GTA 5 Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet Arkdaşlar gün itibariyle gta 5'den banlanmış bulunmaktayım perma ban yedim,bildiğim kadarıyla rockstar baazen ban affı yapılıyor bu banı kaldırmanın bi yolu yontemı varmıdır ve ban affı diye bi olay varmıdır.

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ilk defa senden duydum..Yazan onca uyarıya rağmen kullanman biraz riskli olmuş..Ban yediysen epic games ten devam edersin oyuna sıfırdan..yapılacak başka bişi yok..
hacım sıkıntı o değil zaten sıkıntı her hile kullanan 30 gün ban daha sonra perma atılıyormuş ben direk perma aldım anlamadıgım bir şekilde
Post automatically merged:

hocam legit oynadıysan eğer ban yemeden önce hesap affı yapılırsa hesabını kurtarırsın ama eğer baya belli ettiysen ban affına düşmesi biraz zor diyebilirim.
tek para alıyordum haricinde birşey yoktu yani

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
büyük ihtimal herhangi bir ban affı olursa ki ben olacağını pek zannetmiyorum ama olursa hesabın :%80 ihtimalle kurtulur bandan.
hacım sıkıntı o değil zaten sıkıntı her hile kullanan 30 gün ban daha sonra perma atılıyormuş ben direk perma aldım anlamadıgım bir şekilde
Post automatically merged:

tek para alıyordum haricinde birşey yoktu yani

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet arkdaşlar konuda yardımı geçen herkese teşekkürler. Olmasaydı sonumuz böyle asla reel hesaplarda kullanmayın hileleri

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Ban affı diye bir olay yoktur. Atılan ban birdaha asla kalkmaz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ban yedin kardeşim işte, ne affından bahsediyorsun. Af falan yok, adamlar gitmiş ücretsiz GTA V vermiş, sen main hesaptan oynayıp ban yiyip buraya gelip konu açıyorsun. Locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...