tamam hocam bir de önerebileceğin kaliteli roleplay ve dm(deatmatch) serveri var mıdır?bana göre çok saçma bi koruması var hile açmadığım takdirde ban yedim 13 günlük fivem saldırı altında kalınca botları otomatik ban atıyor
ban yersen bile memory de unban programı mevcut onunla kaldırabilirsin sanırım ama dikkatli ol sadece fivem de gta5 bilmem
valla önüne gelen server açtığı için kaliteden pek bahsedemiyorum ama şuanlık asgard iyi iş yapıyortamam hocam bir de önerebileceğin kaliteli roleplay ve dm(deatmatch) serveri var mıdır?
Ayn Kardesım bende de oldu aynı sorun ne yapcagımı sasırdım en iyi sil tekrar yüklebana göre çok saçma bi koruması var hile açmadığım takdirde ban yedim 13 günlük fivem saldırı altında kalınca botları otomatik ban atıyor
ban yersen bile memory de unban programı mevcut onunla kaldırabilirsin sanırım ama dikkatli ol sadece fivem de gta5 bilmem
valla kaç gündür açmaya çalışıyorum açamadım yardımcı olabilirsen çok sevinirimAyn Kardesım bende de oldu aynı sorun ne yapcagımı sasırdım en iyi sil tekrar yükle