Gta V için hangi win.sürümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR GTA 5 İÇİN HANGİ WİNDOWS SÜRÜMÜNÜ TAVSİYE EDERSİNİZ WİN 8 Mİ 8.1 Mİ 10 MU  
Bİ DE RELOADED GTA 5 DE GÜNCELLEME NASIL YAPILIR RAMPA  ROKET ARABA FELAN GELMİŞ AMA HİÇ BİRİ OYUDA YOK

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim torrent indirdiğinde oyun güncelleme yapamaz yapamadığı içinde araba yenilikler eklenemez araba, motor filan istiyorsan mod yükleyebilirsin bir sürü mod mevcuttur.
her windows sürümünde oynayabilirsin farketmez.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
LiveBrushTT' Alıntı:
kardeşim torrent indirdiğinde oyun güncelleme yapamaz yapamadığı içinde araba yenilikler eklenemez araba, motor filan istiyorsan mod yükleyebilirsin bir sürü mod mevcuttur.

İNTERNETTE UPDATE FELAN OLAYLAR DÖNÜYOR DA U YÜZDEN DEDİM BİR DE HANGİ WİN SÜRÜMÜNDE FPS ARTAR GT 720 M EKRAN KARTI VAR ARADA SIRADA KASIYOR

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Benim Önerim 8.1 Win10 Sıkıntı Bazen Açmıyor Uygulamaları Wolf AÇILMIYODU iLKBAŞTA sonra win 10 pro oldum geçti :D

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
klakket4' Alıntı:
LiveBrushTT' Alıntı:

İNTERNETTE UPDATE FELAN OLAYLAR DÖNÜYOR DA U YÜZDEN DEDİM BİR DE HANGİ WİN SÜRÜMÜNDE FPS ARTAR GT 720 M EKRAN KARTI VAR ARADA SIRADA KASIYOR

Update filan indirme ***** bozabilirsin tavsiyem Mod indir modlar arasında türk araçlarda mevcut windows 10 da daha hızlıdır(ama bir şey fark ediceyini zannetmiyorum.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...