Çözüldü Gta V Self Radio Sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar gta v de ortlama 90 fps alıyorum fakat , radyolardan self radio yu seçtikten sonra sonra fps 20 , 15 civarlarına iniyor bu sorun neden oluyor yardımcı olabilirmisiniz ?

Çözüm
Kendi playlistini dinlerken sesi cok aciyosan gta5+ses ekran kartina daha cok gorev dusuyor cunku bendede oldugu icin diyorum ekran karti isisi 50-60 kadar cikiyosa muzik dinlerken 70 kadar vurur arti olarak ses pcnin sisteminide zorluyo sana tavsiyem ekrankartina overclock yap yani kendine ait bir mod olustur game modu olarak gta5 acarken bu modla gir oyuna
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kendi playlistini dinlerken sesi cok aciyosan gta5+ses ekran kartina daha cok gorev dusuyor cunku bendede oldugu icin diyorum ekran karti isisi 50-60 kadar cikiyosa muzik dinlerken 70 kadar vurur arti olarak ses pcnin sisteminide zorluyo sana tavsiyem ekrankartina overclock yap yani kendine ait bir mod olustur game modu olarak gta5 acarken bu modla gir oyuna

Çözüm
Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knk istersen kendi ekleyeceğin şarkılardan radyo yap daha zevkli oluyor :D
kanka zaten self radioda (gta v 'nin radyosu )
Post automatically merged:

saol , deniyeceğim mutlaka .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...