Uzman Üye
Arkadaşlar GTA5 ücretsiz olduğuna göre sitemizin coderları bize onlineda kullanabileceğimiz para hilesi gibi hileler kodlayabilir bence yada siz biliyorsanız yorumlara yazarmısınız.
Hadi bakalım bu hafta ufaktan bir bilgilendirme yaparlar inşallah![]()
geç olsun güç olmasınönümüzdeki hafta wolftü hilesi paylaşılacak. bu 1 ay içinde çıkmayacağını düşünüyorum.
bende öyle düşünüyorum mh coderları bizi düşünürler 1 aya kalmaz çıkar bence sürpriz bile yapabilirlerbence cıkarırlar ya en kısa zamanda. arz talep meselesi sanırım
umarım en kısa zamandabende öyle düşünüyorum mh coderları bizi düşünürler 1 aya kalmaz çıkar bence sürpriz bile yapabilirler
biraz zor gibi. bikac yayıncı izledim de cok fazla hile kullanan varbir bakalım hilesiz takılalım birazcık
+1Yabancılar 10 Günde oyun yapar
Türkler 1 günde hilesini bulur
bu oyununda hilesini çıkarırlar yakında xd
adam 4 gözle bekliyor ya XD kanka bende sendenim dxönümüzdeki hafta wolftü hilesi paylaşılacak. bu 1 ay içinde çıkmayacağını düşünüyorum.
adam 4 gözle bekliyor ya XD kanka bende sendenim dx
aynen kanka bende övgü botu arıyorum güncelleme geldi botlar kapandı deli oldum ya valla deli oldumtabi olum şunun şurasında 9 gün kaldı hasretin bitmesine![]()
hepsi ban atıyor mh kadar güvenilir değiller güvenilir olanlarda yüksek ücretli satılıyorŞu anda aktif olarak hileler var Youtubeda ufak bir araştırma yap bulabilirsin