Güncel performans ayarları optimize edilmiş Windows 10 işletim sistemi var mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası merkez ne var noldu
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
win 10 işletim sistemi arıyorum güncel ve arkaplanda gereksiz hizmetlerin olmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne konuda İsityorsun Bi merkezde çalışmak için Falan mı yoksa

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
herkes pro öneriyor ben de pro kullanıyorum tavsiye ederim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarım-Özellikler-Gelişmiş-Performans yolundaki ayarları optimize edin. Başlat menüsünde Kullanmadığınız her türden uygulamayı ve programı sağ tıklayıp kaldır deyin. En performanslı hale gelmiş olacak.

Üzerine birde harddisk tarama düzeltme yaptırıp verin combofixin eline olsun bitsin. En optimize çalışan windows 10u elde ettiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Eğer teamwiever varsa özelden id şifre atın yardımcı olurum.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ne konuda İsityorsun Bi merkezde çalışmak için Falan mı yoksa
yok şahsi kullanım için ama arkaplanda çok fazla gereksiz hizmet var bazı işletim sistemleri bu konuda hizmetleri devre dışı bırakmış bir şekilde sunuyor sitelerde. Bildiğiniz varsa indirebileceğim site söylermisiniz.
Post automatically merged:

Bilgisayarım-Özellikler-Gelişmiş-Performans yolundaki ayarları optimize edin. Başlat menüsünde Kullanmadığınız her türden uygulamayı ve programı sağ tıklayıp kaldır deyin. En performanslı hale gelmiş olacak.

Üzerine birde harddisk tarama düzeltme yaptırıp verin combofixin eline verin olsun bitsin. En optimize çalışan windows 10u elde ettiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Eğer teamwiever varsa özelden id şifre atın yardımcı olurum.
teşekkürler deneyiceğim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Rica ederim hep söylüyorum artık sağdan soldan iso indirmenize gerek yok doğrudan windowsun kendi sitesinden indir. Aşırı kolay formatlık flash bile hazırlatıyor otomatik. Flashını hazırladıktan sonra hepsiburada sitesinden 10 liraya lisans anahtarı al. Tadından yenmiyor öyle olunca

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
windows 10 diğer işletim sistemlerinden çok daha fazla ram disk kullanır pc kötüyse çok win 10 a bulaşma win 10 arkada dah çok şey çalıştırır zaten bu yüzden eski ve kotü sistemlere win 10 kurulmaz

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Win10 Lite, if you search the internet you will find it!

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
ASC Kullan kanka, ramı boşaltıyor gereksiz işlevleri sonlandıryor.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Windows 10 LTSC sürümünü kullanıyorum, bu sürümde Cortana, Mağaza (mağazanın olmasını isterseniz internette nasıl kurabileceğinize dair kaynaklar mevcut), Edge gibi programlar yok. Memnunum. Oyun da oynuyorum, render da yapıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım, tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...