Güncel *Public ve Private* Legit CS2 Hile Sağlayıcıları ve Değerlendirmeleri.

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Siteye bir bakayım dedim, bir diğer türk yapımı scam projeye benziyor. "%100 VAC-LIVE Koruması" Ay götüm. Bir tane CS2 modülünü reverselemiş midir acaba bu hileyi yaza- çok pardon potansiyel olarak internetteki açık kaynak kodlu bir paylaşımı kopyalayıp yapıştırmış öhöm arkadaş.

jesh3616
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İncelememi istediğiniz başka sağlayıcı olursa yazmaktan çekinmeyin dediğim gibi. Varsa tecrübelerimi aktarırım, yoksa da çevremde illa kullanan vardır fikirlerini alıp size iletebilirim.
reis yıllardır cs oynuyorum hvh olsun mm dee mevlana olsun legit olsun fakat şuan cs 2 olup csgoda hvh atan insanlar var nasıl yapılıyor bu bir fikrin varmı cs 2 de varsa cs 2 için anlatırmısın hvh hilesi almayı planlıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
İncelememi istediğiniz başka sağlayıcı olursa yazmaktan çekinmeyin dediğim gibi. Varsa tecrübelerimi aktarırım, yoksa da çevremde illa kullanan vardır fikirlerini alıp size iletebilirim.
inceleme olarak bir softhuba bakabilirsin cs2 sine daha önceden valoda kullandığım kaliteli bir yazılımdı kendilerinin cs2 içinde yazılımları var bence gayet iyi daha önce oynadım birde biraz absürt olabilir ancak türk olarak piyasada satış yapan yerleri inceleye bilirsin ezglobal gibi (%100 ban yedirtiyor :D ) kendi kullandığım ve 6.5 yıldır vac yemediğim atom premium gibi .

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
reis yıllardır cs oynuyorum hvh olsun mm dee mevlana olsun legit olsun fakat şuan cs 2 olup csgoda hvh atan insanlar var nasıl yapılıyor bu bir fikrin varmı cs 2 de varsa cs 2 için anlatırmısın hvh hilesi almayı planlıyorum
Ben de csgo' da hvh atıyorum ara sıra bu aralar nospread' de oynayacak adam bulabiliyoruz ne hikmetse.
hatta şöyle bir video bırakayım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'dan detaylara bakabilirsin.

inceleme olarak bir softhuba bakabilirsin cs2 sine daha önceden valoda kullandığım kaliteli bir yazılımdı kendilerinin cs2 içinde yazılımları var bence gayet iyi daha önce oynadım birde biraz absürt olabilir ancak türk olarak piyasada satış yapan yerleri inceleye bilirsin ezglobal gibi (%100 ban yedirtiyor :D ) kendi kullandığım ve 6.5 yıldır vac yemediğim atom premium gibi .
Softhub diye arattım umarım doğru sonuca bakmışımdır ama pek hoşuma gitmedi, bir diğer boktan external gibi duruyor kanka dürüst olmak gerekirse. Ama elime geçerse deneyeceğim o konuda söz verebilirim. Atom premium' a gelince, cs2 seçeneği hakkında herhangi bir şey bulamadım ama csgo videosu var sitesinde ve cidden özenilmemiş bir projeye benziyor. Sahiplerinin sıfırdan bir ürün ortaya koyduğunu düşünmüyorum. Türk sağlayıcı oldukları için her baktığımda içimden umarım bu sefer güzel bir şey çıkmıştır diye bir düşünce geçiyor ama hepsi hayal kırıklığı.

"EzGlobal, barındırdığı "Null-Base PROTECT" koruma methodu sayesinde sizelere %100 VAC Ban koruması sunuyor." Şeklinde bi iddia ile karşımıza gelen zımbırtı. Buna inanan neye de inanır bilmiyorum ama, ayık olmak gerekiyor. Hesaplarınızı şöyle asılsız ve yalan iddialarla ürününü satmaya çalışan gerizekalıların eline vermeyin allah aşkına. Resmen nitelikli dolandırıcılık bu.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Konuyu reddit üzerinden kopyalayıp türkçe çeviri yapmışsın ;) sana ait bir değerlendirme değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
emeğine sağlık kanka güzel konu yazmışsın çok açıklayıcı ve yararlı olmuş

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.