Güncelleme Geliyor bind nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana kalırsa valorant 1 aydan fazla oynanacak oyun olarak göremiyorum nedense cok sıkılıyorum benim için pek bir şey ifade etmeyecek sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence bind'in eski hali daha güzeldi bana göre

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
TPlere alışmak zor olucak ama güzel duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bind'ı berbat etmişler bence bazı şeyler güzel olmuş ancak b nin arka kısmındaki yerlere flaş falan çok kolay atılıcak hele yoru oynayan kişiler bindda çok güçlü olucaklar bence yapmamaları gerekiyordu bunu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cok kotu olmus eski haline alısmıstı herkes
bunada alışırsın dostum bak gör
Post automatically merged:

bind'ı berbat etmişler bence bazı şeyler güzel olmuş ancak b nin arka kısmındaki yerlere flaş falan çok kolay atılıcak hele yoru oynayan kişiler bindda çok güçlü olucaklar bence yapmamaları gerekiyordu bunu
saldırı içinde iyi bişi savunma içinde bence iki taraflı güçlü kankam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evet,arkadaşlar gelen güncellemeyi görmüşsünüzdür sanırım 12 -13 nisan arası gelcek diyolar sizce yeni bind nasıl oynamaya değer mi?
site girişleri genişlediği için savunma mapi olan bindda saldırıya biraz daha şans tanımışlar gibi birkaç yeni spot var tp değişiikliği rotate olanağı veriyor oynanır bence güzel olmuş

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
site girişleri genişlediği için savunma mapi olan bindda saldırıya biraz daha şans tanımışlar gibi birkaç yeni spot var tp değişiikliği rotate olanağı veriyor oynanır bence güzel olmuş
bende öyle düşünüyorum ve sabırsızlanıyorum bakalım

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
geldi sounda yakinda oynucagim valorant bakalim nasil olcak

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Peek konusunda iyileştirmeler yapıldı ve valorant map sistemini değiştiriyorlar yavaştan ilk Pearlde gördük 2 adam birbirini keser iken artık Ascent gibi düz boşluklar yerine bınd bathroom vs tp ya da genel lotus mapinde olduğu gibi çıkıntılı yerlere dönmeye başladı (Tabi babanız her daim R6 :) )

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bind oyunun en zevk aldıgımda haritasındır valorant aldıgı karara valla sevidim uzun bi ara dan sonra

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
en sevdiğim harita tpnin yeri değişmese iyiymiş ama bi garip olmuş offangle'ları kapatmak için tpnin yerini değiştirmişler direkt ordaki kutuları kaldırsaydınız ya :D

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
en sevdiğim harita tpnin yeri değişmese iyiymiş ama bi garip olmuş offangle'ları kapatmak için tpnin yerini değiştirmişler direkt ordaki kutuları kaldırsaydınız ya :D
zaten iyi olan haritarlıda kotu hale getirmek için yapılar knk oyun zevkimiz biraz kaldı onu da yok etmek için guzelim bindı ne hale getmişler

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bence çok şey fark etmez sadece tp ye alışmak lazım plant yaparken adamlar daha hızlı gelebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kötü bee eskisi çok daha iyiydi bencee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...