- Konuyu başlatan
-
Bu hilenin arkada çok işlem yaptığından ve sürekli vac hatası veriyor mu diye kontrol ettiğinden. Ayrıca siz oyunda mısınız değil misiniz kişi tuşa bastı mı vb. Bunun yolu oyun ayarlarını kendinizde düşürmek. Şunu da söyleyeceğim eğer arttırmak için wallhack in kalitesini düşürürsem gözünüzü de rahatsız eder. Bu hoş bir şey değil. 60 FPS de gayet iyi bir değer. Ama işin garip tarafı bende bu kadar abartı FPS düşmüyor. Hatta bu güncellemede FPS arttığına adım gibi eminim...Aşırı fps düşüyor Normalde 200FPS Hileliyken 60FPS MAX Oluyor bunun için ne yapabiliriz?
yok başkan hiç bir şey yok. Karşı takımda yok.Wh artık kendi takımındakileri göstermiyor bu arada.
Dedim ya oyunu aç hileyi sonra yönetici olarak aç. Oyunu pencere modunda çalıştırmayı dene.yok başkan hiç bir şey yok. Karşı takımda yok.
DLL yok. Kaldırıdlı kendi MemoryControl ümü yazdım.Bir de şey sorucam bu sefer dll dosyayı inmedi bende yok mu son sürümde?
F2 = TriggerBot Aç-KapaTriggerbot nasıl açılıp kapanıyor ?
Hayır Oyuna Girince WallHack hariç hepsi kapalı oluyor.oyuna girişte açıkmı oluyor ona gore 1 kere basam kapatam
Yanlış hile kardeşim sen xcsgo ile karıştırmış sın. Bu hile farklıbende çalışmıyo hile hile başlatıyorum sonra oyunu açıyorum ve karşıma eror:lm3 hatası veriyor yardım edin lütfen
öyle yaptım çalıştı hocam saolasın. Ama kendi takım arkadaşlarım kırmızıydı valla yanlışlıkla çaktmı bir tanesine kjxcvjklxcvjklDedim ya oyunu aç hileyi sonra yönetici olarak aç. Oyunu pencere modunda çalıştırmayı dene.
jklwhljşasdşoashşlhasdöyle yaptım çalıştı hocam saolasın. Ama kendi takım arkadaşlarım kırmızıydı valla yanlışlıkla çaktmı bir tanesine kjxcvjklxcvjkl
Start Cheat Before CS:GO. After open cheat as administrator. Switch Game mod to fullscreen windowed or windowed. This is temporary problem. I'm trying to fix now. Please Be Calm.why does it not working? used it yesterday, it worked but today doesnt
ARKADAŞLAR GÜNCELLENDİ.aga iki tarafın wall ı da kırmızı yanıyor karışyırıyorum ve performans düşüklüğü yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?