Günde En Az 2 Dolar Pasif Gelir Elde Etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhabalar,

Earn app ile upload hızınızı paylaşım karşılığında her 1 GB paylaşım için 0,5 $kazanç sağlayabilirsiniz. Ortalama olarak günde 2 $ gibi günümüz koşulu ile fena olmayan bir miktar ortaya çıkmaktadır.

Sisteme üye olmak ve gelir elde etmek isterseniz;

Refli link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Refsiz link:

Not: Kazançlarınızı paypal ile çekebilirsiniz.

KANIT =

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Daha fazla kazanma şansımız yokmu

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Peki sadece upload mı eminmiyiz dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka kısa yoldan gelen 2$ güzel ama daha fazla kazanabilsek iyi olabilirdi

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tr den paypal hesabı nasıl açabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bir tane laptop ayarlayıp buna sokmak lazım güzel bence kötü bir yöntem değil.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tek sorunu tr de paypal olmadığı için parayı amazona almanız gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Teşekkürler çok verimli konu videolu anlatırsan daha iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu tür uygulamalar güvenli değil onu geçtim gün de 2 dolar kazanabilirsiniz bu miktarlar büyük bir para ama denenebilir iyi forumlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu tür uygulamalar güvenli değil onu geçtim gün de 2 dolar kazanabilirsiniz bu miktarlar büyük bir para ama denenebilir iyi forumlar.
"Neden Güvenli Değil" konusuna açıklık getirebilecek bir metin paylaşabilirsen kişiler daha da bilinçlenir. Neden güvenli olmadığını açıklar mısın?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
"Neden Güvenli Değil" konusuna açıklık getirebilecek bir metin paylaşabilirsen kişiler daha da bilinçlenir. Neden güvenli olmadığını açıklar mısın?
ilk öncelikle bir uygulama indiriyorsan ve internetini paylaşarak para kazanıyorsun fakat ne için paylaşıyoruz onu biliyoruz mu hayır? ve günlük 2 dolar civarı da imkansız bir gelirdir. Kazanırsın fakat 3 hafta da falan anca 3 hafta 2 dolar için de paraya ihtiyacın varsa part time düzgün bir işe girsen daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ilk öncelikle bir uygulama indiriyorsan ve internetini paylaşarak para kazanıyorsun fakat ne için paylaşıyoruz onu biliyoruz mu hayır? ve günlük 2 dolar civarı da imkansız bir gelirdir. Kazanırsın fakat 3 hafta da falan anca 3 hafta 2 dolar için de paraya ihtiyacın varsa part time düzgün bir işe girsen daha iyi olur.
Dostum zaten basit mantık yürütsen bile olayı anlayabilirsin. Bu tür olaylar ciddi meblada sunum sağlıyor. Earnapp gerçekten para dönüşü sağlıyor, senin verdiğin interneti "VPN" hizmetinde kullanıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum zaten basit mantık yürütsen bile olayı anlayabilirsin. Bu tür olaylar ciddi meblada sunum sağlıyor. Earnapp gerçekten para dönüşü sağlıyor, senin verdiğin interneti "VPN" hizmetinde kullanıyorlar.
şuana kadar hiç para kazandın mı dostum veya toplam da ne kadar kazandın ben yine de kuşkulanırım böyle tür uygulamalardan.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şuana kadar hiç para kazandın mı dostum veya toplam da ne kadar kazandın ben yine de kuşkulanırım böyle tür uygulamalardan.
Uygulamanın discordunu ziyaret edebilirsin, kanıt için ödeme fonları paylaşıyorlar. Harici olarak bir çok forum da ödeme yapıldığına denli dönüşler yapılıyor.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Nasıl yapıyoruz kaydoldum ama detaylı anlatırsan Birde sanırım bir problem varmış onu da düzelticez yazmışlar gelir görmeyenler için yazıyorum . (1 Ocak 2022 gece yarısından itibaren birçok EarnApp kullanıcısı, bant genişliği hesaplamasında hatalı sonuçlara yol açan bir sistem hatası yaşıyor. Nedenini araştırıyoruz ve bu hatayı en kısa sürede düzeltmek için çalışıyoruz. Bu arada, EarnApp sunucu tarafında devre dışı bırakıldı, bu nedenle herhangi bir trafik görmeyeceksiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve haber alır almaz güncelleyeceğiz. Teşekkürler ve herkese mutlu yıllar! EarnApp Ekibi)

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
teşekkürler dostum ben bu yöntemi denerimde acaba paypal yok trde onu nası aşabiliriz.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben kurulumu yaptım ama trafik akışı yok ne zaman düzelir belli değil ama açık bırakıcam eğer benim int hızımı kullanıyorsa sorun yok 1gb 50 cent gayet iyi bende 100 mb upload var ben yarım saatte alırım gibi ama kendi sınır koyuyorsa o sıkıntı işte bilen varsa açıklasın nasıl oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...