telefonun mobil verisini açarak da yapabilirsin uygulamayı siteden apk olarak indirmen lazım ama internetini kullanıyorDaha fazla kazanma şansımız yokmu
veri trafiğini kullanıyorPeki sadece upload mı eminmiyiz dostum
benim arkadaş nox bluestacksten + kendi telefonundan bilgisayarından açtı 5 dolar kastı sabahtan beridir şuankanka kısa yoldan gelen 2$ güzel ama daha fazla kazanabilsek iyi olabilirdi
temp number ile 10tl felan olması lazımtr den paypal hesabı nasıl açabilirim
"Neden Güvenli Değil" konusuna açıklık getirebilecek bir metin paylaşabilirsen kişiler daha da bilinçlenir. Neden güvenli olmadığını açıklar mısın?Bu tür uygulamalar güvenli değil onu geçtim gün de 2 dolar kazanabilirsiniz bu miktarlar büyük bir para ama denenebilir iyi forumlar.
ilk öncelikle bir uygulama indiriyorsan ve internetini paylaşarak para kazanıyorsun fakat ne için paylaşıyoruz onu biliyoruz mu hayır? ve günlük 2 dolar civarı da imkansız bir gelirdir. Kazanırsın fakat 3 hafta da falan anca 3 hafta 2 dolar için de paraya ihtiyacın varsa part time düzgün bir işe girsen daha iyi olur."Neden Güvenli Değil" konusuna açıklık getirebilecek bir metin paylaşabilirsen kişiler daha da bilinçlenir. Neden güvenli olmadığını açıklar mısın?
Dostum zaten basit mantık yürütsen bile olayı anlayabilirsin. Bu tür olaylar ciddi meblada sunum sağlıyor. Earnapp gerçekten para dönüşü sağlıyor, senin verdiğin interneti "VPN" hizmetinde kullanıyorlar.ilk öncelikle bir uygulama indiriyorsan ve internetini paylaşarak para kazanıyorsun fakat ne için paylaşıyoruz onu biliyoruz mu hayır? ve günlük 2 dolar civarı da imkansız bir gelirdir. Kazanırsın fakat 3 hafta da falan anca 3 hafta 2 dolar için de paraya ihtiyacın varsa part time düzgün bir işe girsen daha iyi olur.
şuana kadar hiç para kazandın mı dostum veya toplam da ne kadar kazandın ben yine de kuşkulanırım böyle tür uygulamalardan.Dostum zaten basit mantık yürütsen bile olayı anlayabilirsin. Bu tür olaylar ciddi meblada sunum sağlıyor. Earnapp gerçekten para dönüşü sağlıyor, senin verdiğin interneti "VPN" hizmetinde kullanıyorlar.
Uygulamanın discordunu ziyaret edebilirsin, kanıt için ödeme fonları paylaşıyorlar. Harici olarak bir çok forum da ödeme yapıldığına denli dönüşler yapılıyor.şuana kadar hiç para kazandın mı dostum veya toplam da ne kadar kazandın ben yine de kuşkulanırım böyle tür uygulamalardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?