Seçkin Üye
ödeme kanıtı bir resim linki yok mu dostum ?
illegal şeylere giriş yapılırsa olan sana oluyor
kanıt var mı ödeme aldığına dair
Konu güncellendiKanıt varsa başlayalım
bedava değil atasözü kardeş :ddd biraz oku araştır cahil kalmayalım lütfen.bedava peynir fare kapanında olur
he kardeş illegal xdİllegal mi legal mi ?
evet o yöntemde var kullanıyorum bendeJumptask wallet ile %10 daha fazla kazanabilirsiniz siteden seçip.( ben zamanında kullanıyordum ödeme yapıyor metamask hesabımı kaybettiğim için çekim yapamamıştım bırakmıştım)
y search for itWork out? Are you serious right now?
Aynen öyle. Kairos'a ilk katılanlardanım 500 dolar civarı kâr yapmıştım sonra patlamıştı. Bu tarz işlerde başında girip kaymağı alıp sessiz sessiz uzican yoksa alırlar aklını.Bir zamanlar kairos denilen bir sistem vardı buna benzer hard diskinizde 500 GB boş alan yeterli oluyor diyorlardı üyelik satıp sistem sizin hard diskinizi kullanıyor karşılığında para alıyorsunuz diyorlardı. Aylık ödemeleri 500 dolar ile 1000 dolar arasıydı üyelik ücreti bir kaç ayda çıkıyor gerisi kâr bırakıyordu. Piramit sistem ilk girenler cukkayı aldı, forumlarda konuları açıldı sahibinden sitelerinde laptoplar kairos başlıklarında satılmaya başlandı bir kaç ay içinde sağlam üye sayısı yapınca sistemde geçici bir sorun var dediler ödemeleri önümüzdeki ay vericez sonraki aya kadarda sisteme üye dahil ettiler sonuç tosuncuk kadar olmasa da sağlam kitle dolandırıldı. Bu işlerin sonu hep aynı ! neymiş sistem bizim internetimizi kullanacakmış sene olmuş 2023 artık uyanın adamın senin internetine ne ihtiyacı olsun bir şekilde seni sisteme dahil ettimi gerisi gelir. Kairos kullanıcıları da ilk zamanlar bana hep kızmıştı sonradan haklıymışsın dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?