Güven faktörümün ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam, arkadaşlar güven faktörümün kırmızımı yoksa yeşil mi? olduğunu nasıl öğrenebilirim, bazı arkadaşlara denk geliyorum güven faktörüm kırmızı vs. diyorlar nerden anlıyorlar bunu?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Onu oyuna girerken belirtiyor diye biliyorum. Güven faktörünüz yüksek yada düşük diye.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onu oyuna girerken belirtiyor diye biliyorum. Güven faktörünüz yüksek yada düşük diye.
Bende birşey demiyor hocam yani yüksekmi şuanda? ve birde bu aralar oyun arayan kimseyi bulamıyorum 3 kişi var şuan lobide biri prime diğerleri normal kafayı yicem normal girincede full hile doluyor en azından fake prime ile takıma 4 prime çekip karşıya 1-2 tane prime verebiliyorduk.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar, iyi forumlar. Kesin olmamakla birlikte (bildiğim kadarıyla) güven faktörünün düşük veya yüksek olması oyunculara direk olarak gösterilmiyor. Benden önceki arkadaşın yazdığı gibi ya oyuna girerken xxx adlı kişinin güven faktörü düşük vb. yazılar çıkıyor. Ayrıca güven faktörünü yükseltmek için zamanında açmış olduğum bir konum var. Eğer forum içinde ufak çaplı bir araştırma yaparsan bulabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar, iyi forumlar. Kesin olmamakla birlikte (bildiğim kadarıyla) güven faktörünün düşük veya yüksek olması oyunculara direk olarak gösterilmiyor. Benden önceki arkadaşın yazdığı gibi ya oyuna girerken xxx adlı kişinin güven faktörü düşük vb. yazılar çıkıyor. Ayrıca güven faktörünü yükseltmek için zamanında açmış olduğum bir konum var. Eğer forum içinde ufak çaplı bir araştırma yaparsan bulabilirsin.
Hocam peki birşey soracağım bazı arkadaşlar, kutüphanenizde tek csgo olmasın .vs demiş 1-2 tane F2P oyun ekleyin demiş ben bu oyunları kutüphaneme eklesem fakat indirmesem etki ediyormu yinede?

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bende birşey demiyor hocam yani yüksekmi şuanda? ve birde bu aralar oyun arayan kimseyi bulamıyorum 3 kişi var şuan lobide biri prime diğerleri normal kafayı yicem normal girincede full hile doluyor en azından fake prime ile takıma 4 prime çekip karşıya 1-2 tane prime verebiliyorduk.
Hocam şöyle test edebilirsiniz. Bir arkadaşınız ile premade girin. Eğer güven faktörü denilen olay sizde düşükse arkadaşınızda takımımızda bulunan kullanıcı yüzünden düşük sıraya yerleştirildiniz yazar. Yazmıyorsa sıkıntı yok.
Hocam peki birşey soracağım bazı arkadaşlar, kutüphanenizde tek csgo olmasın .vs demiş 1-2 tane F2P oyun ekleyin demiş ben bu oyunları kutüphaneme eklesem fakat indirmesem etki ediyormu yinede?
Etki edeceğini sanmıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam şöyle test edebilirsiniz. Bir arkadaşınız ile premade girin. Eğer güven faktörü denilen olay sizde düşükse arkadaşınızda takımımızda bulunan kullanıcı yüzünden düşük sıraya yerleştirildiniz yazar. Yazmıyorsa sıkıntı yok.
Deneyeceğim hocam şuana kadar lobiden, bulupda girdiğim bir sürü arkadaş var kimse güven faktörün düşük vs. diye beni odadan atmadı. Teşekkür ederim. Ve birde bu aralar rekabetçi arama kısmında kimse çıkmıyor adam bulamıyorum davet ettiklerimde oyundan çıkıyor zaten, 3-4 kişi anca çıkıyor oyun dosyalarını vs. de doğruladım herşeyi yaptım neredeyse, düzelmedi. Bazı arkadaşlardada bu problem varmış fakat bazılarıda çatır çatır davet ediyor bir bilginiz varmıdır?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Deneyeceğim hocam şuana kadar lobiden, bulupda girdiğim bir sürü arkadaş var kimse güven faktörün düşük vs. diye beni odadan atmadı. Teşekkür ederim.
Eğer yazmıyorsa zaten sıkıntı yoktur. İyi oyunlar dilerim. Ayrıca f2p oyunları kütüphanenize eklemeniz belki etki etmeyebilir ama bence bir zararı yok en azından bir kaç tanesini ekleyebilirsiniz, iyi forumlar.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Deneyeceğim hocam şuana kadar lobiden, bulupda girdiğim bir sürü arkadaş var kimse güven faktörün düşük vs. diye beni odadan atmadı. Teşekkür ederim. Ve birde bu aralar rekabetçi arama kısmında kimse çıkmıyor adam bulamıyorum davet ettiklerimde oyundan çıkıyor zaten, 3-4 kişi anca çıkıyor oyun dosyalarını vs. de doğruladım herşeyi yaptım neredeyse, düzelmedi. Bazı arkadaşlardada bu problem varmış fakat bazılarıda çatır çatır davet ediyor bir bilginiz varmıdır?
Ben CS'GO hatta bayadır oyun oynamıyorum ancak abim öyle bir sıkıntı olduğunu söylemişti. CS'GO sunucularıyla alakalı bir mesele. Sizinle ilgili problem değil.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben CS'GO hatta bayadır oyun oynamıyorum ancak abim öyle bir sıkıntı olduğunu söylemişti. CS'GO sunucularıyla alakalı bir mesele. Sizinle ilgili problem değil.
Hocam, Konu oluşturmam kalmamış diye birazdaha zamanınızı çalacağım kusura bakmassanız, birde bi sorunum daha var arada bir oyuna girdiğimde ekranın alt tarafı yani +graph'ın olduğu taraf sürekli git gel gibi birşey oluyor yani deprem oluyor gibi sallanıyor, 5-6 kere çıkıp giriyorum ancak öyle düzeliyor bazen yine düzeltiyorum shift+tab çalışmıyor.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hocam, Konu oluşturmam kalmamış diye birazdaha zamanınızı çalacağım kusura bakmassanız, birde bi sorunum daha var arada bir oyuna girdiğimde ekranın alt tarafı yani +graph'ın olduğu taraf sürekli git gel gibi birşey oluyor yani deprem oluyor gibi sallanıyor, 5-6 kere çıkıp giriyorum ancak öyle düzeliyor bazen yine düzeltiyorum shift+tab çalışmıyor.
Önemli değil ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Esc oyun ayarlarından geliştirici konsolu kapat aç yapar mısınız?
Daha sonra net_graph 1 yazarak FPS göstermeyi yapabilirsiniz. Sanırım komutu buydu.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
karşına çoğunlukla mevlana ve rozetsiz oyuncular geldiğinde anlarsın eskisi gibi güvenfaktörü lobide gözükmüyor sıkıntı var heralde inşallah düzeltirler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
takım arkadaşlarının odasına girdiğin zmn sarı yada kırmızı renkli uyarı gelir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sen kendin göremezsin eğer düşükse lobiye girip lobidekilerin sana söylemesini isteyebilirsin düşükse lobidekiler görecektir oyunu başlattıklarında

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Karşılaştırma başlatırken kötüyse zaten menüdeki diğer oyunclara bildirim geliyor kırmızı olark bir de sarı olarak geliyor normalse orta düzeydeyse hiç gitmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim bildigim kendın ogrenemezsın arkadasın lobıde yesıl faktor bır arakdasını al o soyler diger turlu ogrenemezsın

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Mesela lobiye bağlandığında şu kişinin güven faktörü düşük diye uyarı yapar . Buradan da anlayabilirsin aynı zamanda rekabetçi maç aratan kişi listesi de çok ise güven faktörün yüksek demektir umarım yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar kardeşim :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Güven faktorü uyarısı gelmiyorsa sıkıntı yoktur hocam. Ayrıca maç bulamaması çoğu kişide var sunucularla alakalı bir durum. İyi oyunlar.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hayır bruhh güven faktörü simgesi var ya kırmızı oluyor ya da yeşil oluyor güven faktrörnünün işte neyse :D yeşil yapman için övgü alman gerekiyor başka şeylerde varda en önemlisi bu diyebilirim. iyi gecelerrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...