Seçkin Üye
Selam, arkadaşlar güven faktörümün kırmızımı yoksa yeşil mi? olduğunu nasıl öğrenebilirim, bazı arkadaşlara denk geliyorum güven faktörüm kırmızı vs. diyorlar nerden anlıyorlar bunu?
Bende birşey demiyor hocam yani yüksekmi şuanda? ve birde bu aralar oyun arayan kimseyi bulamıyorum 3 kişi var şuan lobide biri prime diğerleri normal kafayı yicem normal girincede full hile doluyor en azından fake prime ile takıma 4 prime çekip karşıya 1-2 tane prime verebiliyorduk.Onu oyuna girerken belirtiyor diye biliyorum. Güven faktörünüz yüksek yada düşük diye.
Hocam peki birşey soracağım bazı arkadaşlar, kutüphanenizde tek csgo olmasın .vs demiş 1-2 tane F2P oyun ekleyin demiş ben bu oyunları kutüphaneme eklesem fakat indirmesem etki ediyormu yinede?Merhabalar, iyi forumlar. Kesin olmamakla birlikte (bildiğim kadarıyla) güven faktörünün düşük veya yüksek olması oyunculara direk olarak gösterilmiyor. Benden önceki arkadaşın yazdığı gibi ya oyuna girerken xxx adlı kişinin güven faktörü düşük vb. yazılar çıkıyor. Ayrıca güven faktörünü yükseltmek için zamanında açmış olduğum bir konum var. Eğer forum içinde ufak çaplı bir araştırma yaparsan bulabilirsin.
Hocam şöyle test edebilirsiniz. Bir arkadaşınız ile premade girin. Eğer güven faktörü denilen olay sizde düşükse arkadaşınızda takımımızda bulunan kullanıcı yüzünden düşük sıraya yerleştirildiniz yazar. Yazmıyorsa sıkıntı yok.Bende birşey demiyor hocam yani yüksekmi şuanda? ve birde bu aralar oyun arayan kimseyi bulamıyorum 3 kişi var şuan lobide biri prime diğerleri normal kafayı yicem normal girincede full hile doluyor en azından fake prime ile takıma 4 prime çekip karşıya 1-2 tane prime verebiliyorduk.
Etki edeceğini sanmıyorum.Hocam peki birşey soracağım bazı arkadaşlar, kutüphanenizde tek csgo olmasın .vs demiş 1-2 tane F2P oyun ekleyin demiş ben bu oyunları kutüphaneme eklesem fakat indirmesem etki ediyormu yinede?
Deneyeceğim hocam şuana kadar lobiden, bulupda girdiğim bir sürü arkadaş var kimse güven faktörün düşük vs. diye beni odadan atmadı. Teşekkür ederim. Ve birde bu aralar rekabetçi arama kısmında kimse çıkmıyor adam bulamıyorum davet ettiklerimde oyundan çıkıyor zaten, 3-4 kişi anca çıkıyor oyun dosyalarını vs. de doğruladım herşeyi yaptım neredeyse, düzelmedi. Bazı arkadaşlardada bu problem varmış fakat bazılarıda çatır çatır davet ediyor bir bilginiz varmıdır?Hocam şöyle test edebilirsiniz. Bir arkadaşınız ile premade girin. Eğer güven faktörü denilen olay sizde düşükse arkadaşınızda takımımızda bulunan kullanıcı yüzünden düşük sıraya yerleştirildiniz yazar. Yazmıyorsa sıkıntı yok.
Eğer yazmıyorsa zaten sıkıntı yoktur. İyi oyunlar dilerim. Ayrıca f2p oyunları kütüphanenize eklemeniz belki etki etmeyebilir ama bence bir zararı yok en azından bir kaç tanesini ekleyebilirsiniz, iyi forumlar.Deneyeceğim hocam şuana kadar lobiden, bulupda girdiğim bir sürü arkadaş var kimse güven faktörün düşük vs. diye beni odadan atmadı. Teşekkür ederim.
Ben CS'GO hatta bayadır oyun oynamıyorum ancak abim öyle bir sıkıntı olduğunu söylemişti. CS'GO sunucularıyla alakalı bir mesele. Sizinle ilgili problem değil.Deneyeceğim hocam şuana kadar lobiden, bulupda girdiğim bir sürü arkadaş var kimse güven faktörün düşük vs. diye beni odadan atmadı. Teşekkür ederim. Ve birde bu aralar rekabetçi arama kısmında kimse çıkmıyor adam bulamıyorum davet ettiklerimde oyundan çıkıyor zaten, 3-4 kişi anca çıkıyor oyun dosyalarını vs. de doğruladım herşeyi yaptım neredeyse, düzelmedi. Bazı arkadaşlardada bu problem varmış fakat bazılarıda çatır çatır davet ediyor bir bilginiz varmıdır?
Hocam, Konu oluşturmam kalmamış diye birazdaha zamanınızı çalacağım kusura bakmassanız, birde bi sorunum daha var arada bir oyuna girdiğimde ekranın alt tarafı yani +graph'ın olduğu taraf sürekli git gel gibi birşey oluyor yani deprem oluyor gibi sallanıyor, 5-6 kere çıkıp giriyorum ancak öyle düzeliyor bazen yine düzeltiyorum shift+tab çalışmıyor.Ben CS'GO hatta bayadır oyun oynamıyorum ancak abim öyle bir sıkıntı olduğunu söylemişti. CS'GO sunucularıyla alakalı bir mesele. Sizinle ilgili problem değil.
Önemli değil ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Esc oyun ayarlarından geliştirici konsolu kapat aç yapar mısınız?Hocam, Konu oluşturmam kalmamış diye birazdaha zamanınızı çalacağım kusura bakmassanız, birde bi sorunum daha var arada bir oyuna girdiğimde ekranın alt tarafı yani +graph'ın olduğu taraf sürekli git gel gibi birşey oluyor yani deprem oluyor gibi sallanıyor, 5-6 kere çıkıp giriyorum ancak öyle düzeliyor bazen yine düzeltiyorum shift+tab çalışmıyor.