Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xrp den şuanlık uzak dur dava felan varda ama yatırım olarak tavsiye edebileceğim bnb olur dünyanın en büyük borsası ve en çok kullanılan bu nedenle kendi coinlerini almalısın
burayı tavsiye ederim buradakuş alıp yumurta veriyorlar onları satıyorsun biriktip burda bitcoin etherim gibi olay deil paranın değeri belli seviye burda ne vereceği garantidir ben 7 aydır kullanıyom aylık kazancım 10 dolar oldu artıcak bu miktar gümüş kasıp kuş alınca bu aldıgın kuşların süreside yok bozulmasıda yok yumurtalarda dahil yumurtaları istedğin zaman toplaya bilir satabilirsin ister 1 ay ister 1 yıl guzel sistem yapmış adamlar bu kripto para falan bu işler hikaye çok kaybettirir o işler adamı bu site 2013 beri çalışıyor youtbe videolarıda var detaylı anlatım falan bakabilirsin guven sorunu yaşarsan
Dostum "içinden nasıl geçiyorsa" ile olmaz ki bu iş bazı telegram grupları var dürüst ve samimiler. O tarz bir grup bul, videolarını izle kafanda bu işin nasıl yapıldığı ufaktan oluşsun sonra alım fırsatı veren bir coin gözüne çarpar.