- Yasaklandı
Banlı Üye
lazy kullanıyorum ben tavsiye ederim
ben 3 gundur 4-5 hesap banlattim valla kendi hesabinizda acmayin her turlu ban yersinizBan wave geldiği söyleniyor sen ana hesabınla girmemeye çalış, biraz gözlemle.
Çok basit LPReborn'u yayınlayan yöneticimizin bizzat kendinin yaptığı açıklama.Ban açısından nasıl windsharpa göre daha başarılıkaç ay kullandinkz da bunu diyorsunuz ? Lpbronda takir takir ban atılıyor ? Bir sürü windsharp kullandığım lol hesabi var ve aylardir hileyle oynuyorum hala ban yemedim ?
Demek yanılma payı varmış yöneticinin deÇok basit LPReborn'u yayınlayan yöneticimizin bizzat kendinin yaptığı açıklama.
"I know all of the problems and nothing I can do about it. the project itself is very old and outdated its updated like 1 year ago (it was working fine without issues back then). so i tried to share something new and not insta ban like windsharp. I know you want to use a cheat without problems and u have rights to complain about it. we can't say that its just free cheat dont complain. you are right it has problems Im thinking to not update it for next game patch 12.3.
also this LPReborn project was my old private one. then we decided to share our own script on forum. created new project (WindSharp) uses this LPReborn project as base. just it works different.
also yes windsharp still there. it just bans more often."
Aynen öyle, uzun zamandır kullandığım hesabım bugün ban yedi. Yeni hesapla 1 maç atabildim sadece. Bu ban wave'ler biter mi peki?ikisini de şuan kullanma ban dalgası var 2. oyunda hesaplar gg
hangi confiği kullanıyorsun acabaAlışkanlık olarak windsharp kullanıyorum.
LPReborn un ban süresi daha uzun bu konuda haklılar temelinde iki hile aynı olduğu için tercih yapılacaksa ban hakkında yapılır, config i aktarma olsa tabiki lpreborn daha iyi diyebilirdim ayarlamaya üşeniyorum diyebiliriz.![]()