Hangi LoL scriptini kullanmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Reborn iyi fakat şuan ban dalgası var affetmiyorlar haberin olsun 3-5 ele ban yersin

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ban açısından nasıl windsharpa göre daha başarılı :D kaç ay kullandinkz da bunu diyorsunuz ? Lpbronda takir takir ban atılıyor ? Bir sürü windsharp kullandığım lol hesabi var ve aylardir hileyle oynuyorum hala ban yemedim ?
Çok basit LPReborn'u yayınlayan yöneticimizin bizzat kendinin yaptığı açıklama.

"I know all of the problems and nothing I can do about it. the project itself is very old and outdated its updated like 1 year ago (it was working fine without issues back then). so i tried to share something new and not insta ban like windsharp. I know you want to use a cheat without problems and u have rights to complain about it. we can't say that its just free cheat dont complain. you are right it has problems Im thinking to not update it for next game patch 12.3.

also this LPReborn project was my old private one. then we decided to share our own script on forum. created new project (WindSharp) uses this LPReborn project as base. just it works different.
also yes windsharp still there. it just bans more often."

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
windsharpın daha güzel bana göre ama şuan bir kaç kişi lprbron dan ban yediğini söylüyor yan hesabında fln kulan

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok basit LPReborn'u yayınlayan yöneticimizin bizzat kendinin yaptığı açıklama.

"I know all of the problems and nothing I can do about it. the project itself is very old and outdated its updated like 1 year ago (it was working fine without issues back then). so i tried to share something new and not insta ban like windsharp. I know you want to use a cheat without problems and u have rights to complain about it. we can't say that its just free cheat dont complain. you are right it has problems Im thinking to not update it for next game patch 12.3.

also this LPReborn project was my old private one. then we decided to share our own script on forum. created new project (WindSharp) uses this LPReborn project as base. just it works different.
also yes windsharp still there. it just bans more often."
Demek yanılma payı varmış yöneticinin de :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valla kral ban dalgası var şuan kullanma ama lp diğerine göre daha güzel normal zamanda

Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Alışkanlık olarak windsharp kullanıyorum.
LPReborn un ban süresi daha uzun bu konuda haklılar temelinde iki hile aynı olduğu için tercih yapılacaksa ban hakkında yapılır, config i aktarma olsa tabiki lpreborn daha iyi diyebilirdim ayarlamaya üşeniyorum diyebiliriz.:winkwink:

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Alışkanlık olarak windsharp kullanıyorum.
LPReborn un ban süresi daha uzun bu konuda haklılar temelinde iki hile aynı olduğu için tercih yapılacaksa ban hakkında yapılır, config i aktarma olsa tabiki lpreborn daha iyi diyebilirdim ayarlamaya üşeniyorum diyebiliriz.:winkwink:
hangi confiği kullanıyorsun acaba

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
LPReborn kullanmanı tavsiye ederim ilk günden beri kullanıyorum ve ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
LPReborn kullan tabiki ama şuan bulaşam ban dalgası geldi benimde 2 hesap patladı :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Lp ile neredeyse aynı sayılırlar ama ban atma oranı daha düşük ve şu sıralar ban wave var sanırsam

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Whatever script you use, if it's free you should never use a main account and expect an immediate ban :))

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
piyasadaki tüm scriptler ban atıyor artık dikkatlı olmanda fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...