Valla hatırlıyorum bak ben taaaaaa orta 1 de iken böyle kar yağmıştı tum Türkiye kar nerdeyswarkadaşlar bu hava iklimiyle düşünceleriniz nelerdir hava gittikçe çok soğuk oluyor türkiyedeki her şehir karla kaplandı istanbuldaki insanlar yolda kaldı
düşünceleriniz nelerdir tartışalım
bende o günleri hatırlıyorum 2014 2010 2007 günler ahh eski günlerValla hatırlıyorum bak ben taaaaaa orta 1 de iken böyle kar yağmıştı tum Türkiye kar nerdeysw
Ama yağsın ya vallahi yağmur kar yoktu uzun süredir yağsın da barajlar dolsunbende o günleri hatırlıyorum 2014 2010 2007 günler ahh eski günler
bursada yaşıyorum bro 2 gün yoğun yağdı sonra ayaz kesti şimdi trafik sıkıntıdaizmir deyim kankam burası full açık buz gibi hava
aynen uzun zamandır yoktu iyi ki yağmış birazcıkda devlet çalışsa iyi olurAma yağsın ya vallahi yağmur kar yoktu uzun süredir yağsın da barajlar dolsun
Belediyedekiler kahve içiyor heralde kaldirimlar full kâr yollar kar erindiler bu seneaynen uzun zamandır yoktu iyi ki yağmış birazcıkda devlet çalışsa iyi olur
evet bu güzel oldu yakıtlıktan kurtulduk şükürler olsun
bu sene böyle oldu arkadaşlar biraz dayancanız kurak geçne ne yapacakdınız dua edin yamur kar yağiyorbence böyle olması daha iyi eskidende böyleydi kar yağmaması daha kötü kışın kar yapması kadar normal bişey yok.
Aynen bundan 10-13 yıl öncesinin havası karı nasılsa aynısını yaşıyoruz bu aralarfarkında mısınız? doğa bu virüs nedeniyle dünya eve kapandığında kendine geldi. aslında bizim ülkede normal olan bu. bu mevsimde böyle kar yağması lazım. ama araçalr fabrikalar vs vs derken iklimi mahvettik