☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Her sorununun mutlaka bir çözümü vardır önemli olan en doğru yolu bularak sorunlara sakince yaklaşmak
çok bileni çok severlersadece kendine değer vermek
Dostum kaderinin tanrısı sensin herşeyi sen belirlersin mutluluguda mutsuzluguda herşey sensin kolay gelsinSizinde elbet çok az kişinin bildiği bir şeyleriniz vardır. Peki gerçekten epik bir bilginiz var mı? hayat hilesi olur başka bir şey olur?
hocam depremde kapının altında durmak kesinlikle çok yanlış bi hareketSizinde elbet çok az kişinin bildiği bir şeyleriniz vardır. Peki gerçekten epik bir bilginiz var mı? hayat hilesi olur başka bir şey olur?
hayatta kımseye guvenme kardeş teksın tek geldın tek gıdıcen mılletden calmayı bılSizinde elbet çok az kişinin bildiği bir şeyleriniz vardır. Peki gerçekten epik bir bilginiz var mı? hayat hilesi olur başka bir şey olur?
öbür türlü en yakının bile olsa küçük görüyor seni hacı gerek yok küçük düşmeye gelemiyorum oyle seylere benAynen öyle kardeşim raconu kesiceksin biletini kesip yollayacaksın bunun başka bir yolu veya çözümü yok kesin ve net
Kullanmadan önce 24 saat buzlukta bekleterek mumlarınızın daha uzun süre yanmasını sağlayabilirsiniz.Sizinde elbet çok az kişinin bildiği bir şeyleriniz vardır. Peki gerçekten epik bir bilginiz var mı? hayat hilesi olur başka bir şey olur?
aynen öyleöbür türlü en yakının bile olsa küçük görüyor seni hacı gerek yok küçük düşmeye gelemiyorum oyle seylere ben