nasılsınız beyler ben iyiyim bu gün pubg lite hileyi bıraktım kd 2.77 yapıp sonra işte bi arkadaşlar geldi birisi dedi oha lan n asıl o kadar kd yaptın diye fln fln sonra akşam oldu arkadaşlar ws ye çağırdı şansa yendim sonra işte hile diyip bi tane anti cheat diye bir yazılım vardı onu yapcaklarmış minimum %101 hile tespiti fln fln dediler ulan dedim inadına acıcam dedim hileyi nedensizce hile bulunamadı dedi anti cheatı araştırdım baya bi diğer ban yiyenlere söyledim onalrda benim hileyi kullanıyordu şaşırdım kaldım ya çok garipti adamsın pc böyle devam
idare eder kanka telefonun arka kapağını kırdım cam plastik birleşimi bir kapaktı üzüldüm baya. şimdi internetten sipariş verip kendim değiştirsem ucuz tutar garanti bozulur, garantiye yaptırsam 4 katı masraf tutar çok arada kaldım :/ acaba garanti bitene kadar böyle mi kullansam?
Bende onu almaya calisiyorum. Kendimden baska kimse bilmeyecek. Herkesi kirip gecirecem. Boyle normalde 10 kile yakin aliyorum da hileyle adamlarin yerini falan da gormek istyorum