Hayatımızdan Bir Anda Çıkan Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
herkes kiz konusmus masallah ben de meyveli maden suyunu diyem bari

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
izlediğim bir dizi vardı ve bitti büyük bir boşluğa düştüm zamanım geçmiyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
çok sevdiğim bir kız vardı 1 sene sürdü ilişkimiz daha sonra sogudu ve ayrıldı bana en cok ağır gelen şeydi hala üzüyor zaman zaman

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Muhabbet kuşum.. Elime konardı her zaman ve bi anda uçup gitti

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yakın Dostum diyebilirim başka şehire taşındılar.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Allahın izniyle tayyip inşallah :peepoBusiness:

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hayatımdan en çok üzüldüğüm ve bir anda çıkan şey minecraft ta anarşi güzel bir ekibimiz vardı oyun vs oynuyorduk pclerimiz kötüydü ama eğleniyorduk şuan ise hepimizin bilgisayarları iyi fakat ayrıldık görüşmüyoruz sadece aralarından düzeli görüştüm 1 kişi kaldı

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
death, it comes when you least expect it

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bazen bu çok sevdiğiniz evcil hayvanınız bazen de çok değer verdiğiniz bir kişi olabiliyor. Her ayrılık bence çok zor. Keşke ayrılıklar olmasa ama hayatın doğasında bu var maalesef. İnsanı erdemli ve güçlü yapan anlar da bu zorluklarla mücadele edip sağ kalabilmesi.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sad Fight GIF by Top Rank Boxing

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayatımız boyunca birçok şey bize eşlik eder ancak bazen hiç beklemediğimiz bir anda hayatımızdan çıkabilirler. Örneğin bir işin sona ermesi, bir arkadaşın uzaklaşması, bir evin satılması veya bir ülkeden taşınmak gibi. Bu gibi durumlarda insanlar genellikle bir boşluk hissederler ve süreç boyunca farklı duygular yaşayabilirler.

Ancak, bu tür durumlar bazen yeni fırsatlar yaratabilirler. Örneğin, bir işin sona ermesi yeni bir iş için arayış başlatabilir ya da bir arkadaşın uzaklaşması yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat yaratabilir. Bu tür durumlar, belki de bize hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz değişikliği getirebilir ve yeni bir bakış açısı kazandırabilir.

Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Hayatınızdan bir anda çıkan bir şey oldu mu? Bu durum sizi nasıl etkiledi ve yeni fırsatlar yarattı mı?
Giden gitmistir gittiği gün bitmiştir arkaya bakılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hayatımız boyunca birçok şey bize eşlik eder ancak bazen hiç beklemediğimiz bir anda hayatımızdan çıkabilirler. Örneğin bir işin sona ermesi, bir arkadaşın uzaklaşması, bir evin satılması veya bir ülkeden taşınmak gibi. Bu gibi durumlarda insanlar genellikle bir boşluk hissederler ve süreç boyunca farklı duygular yaşayabilirler.

Ancak, bu tür durumlar bazen yeni fırsatlar yaratabilirler. Örneğin, bir işin sona ermesi yeni bir iş için arayış başlatabilir ya da bir arkadaşın uzaklaşması yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat yaratabilir. Bu tür durumlar, belki de bize hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz değişikliği getirebilir ve yeni bir bakış açısı kazandırabilir.

Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Hayatınızdan bir anda çıkan bir şey oldu mu? Bu durum sizi nasıl etkiledi ve yeni fırsatlar yarattı mı?
herşey kanka sevgili arabam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...