Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok üzücü değil ama anaokulunda bir kızdan hoşlanıyordum zamanla aşka dönüştü çocukluk aşkı doğal olarak yeni yeni öğreniyorum kızın ismi heja idi kendisi çok tatlı bir kızdı ortak arkadaşım ile evlerine gider oyun oynardık ( ortak arkadaşımızla akrabaydılar ) ama biz pek arkadaş olmadık tanıştık sadece 5. sınıfa girdik yaz tatilinde kafaya takmıştım açılacaktım sınıfına gittim ve sınıfından okul değiştirdiğini öğrendim farklı bir yere taşındılar ama şanstır ki taşındıkları yerin biraz ötesine bizde aynı sene taşındık ve ben onu yine görmeye başladım ama 5. sınıftaki gibi açılma cesareti bulamadım şuan okulum bitti hala arada bir görürüm onu acaba kendisini 10 sene boyunca sevdiğimi biliyor mudur arkadaşlarım illa söylemiş midir halen daha bilmiyorum. sadece platonik olarak içimde tuttuğum ve çok pişmanlığını çektiğim bir çocukluk aşkımdır biraz fazla boş yapmış olabilirim kusura bakmayın lütfen iyi akşamlar dilerim