Hayatın çok sıkıcı olduğu gerçeği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayat sizcede sıkıcı değilmi. 0-7 arası çocuksun ne yapacan oyuncaklamı oynican. 7-25 yaş arası filan okul dönemi, okula gidiyosun eve gelincede ödev filan var, sonra sınavlara filan çalışıyon hep ödevler, dersler filan falan. 25-50 yaş arası filan dönem,(iş hayatı) günde 8 saat işe gidiyosun eve geldiginde zaten akşam oluyor ve yorgunsun yemek yiyon, kendine ayıracak vaktin az yada yok sonra uyuyorsun ve hergün öyle hergün öyle köle gibi çalışıp yaşıyosun. 50 yaşından sonrası(yaşlılık,emeklilik) emeklisin çalışmıyon. her ay para geliyoda. yaşlısın ne yapacan, 50 yaşından sonra ne yapacaksın? birkaç yıl sonrada ölüyon işte o kadar. öldükten sonrada ne yapacaksın yani ne yapacan.? yaşamakda sıkıcı ölmekde sıkıcı valla herşey sıkıcı! yani hayatta sadece çalışıyosun birde uyuyorsun başka bişi yok. Sizce sıkıcı değilmi? yaşamakda sıkıcı ölmekte sıkıcı dimi? sizce hayat sıkıcı değilmi?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
okula mı gidicen geçim sorunları için işe mi başlican derken ölüp ggidiyon

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
25 yaşına giriyorum yakın da aynı hayat sıkıcı bomboş gelmeye başladı dönemlerdeyim.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Balık tut, arkadaşlarla zaman keçir, oyunlar oyna, evlen çocuk sahibi ol, bir köpek ya kedi sahiplen, gez heyatını yaşa 50-60 yaşında boş hayat keçirdiyin için pişman olmayasın.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sıkıcılık maddiyat ile ilgili paran olsa çalışmak zorunda kalmasan sıkılmazsın bu hayatta ama bizler çalışmak zorundayız ve yazdıkların kötünün iyisi 8 saat çalıştıran yer neredeyse kalmadı artık her yer en az 12 saat çalışmanı istiyor ve emeklilik yaşı 65 yani günde 12 saat çalışıp eve gitceksin aldığın asgari ücret olacak veya bir tık üstü. Kiraydı oydu buydu derken ay sonu gelmeden meteliksiz kalacaksın emekli olana kadar eşşek gibi çalış eline bir şey geçmesin emeklilik yaşın gelene kadar ölmezsen şayet emekli olacaksın o da aldığın maaş bir şeye yaramayacak mevcut hükümet sağ olsun asgari ücretin 3/1 kadar emekli maaşı veriyor 8500/3 =2833 TL sonra çıkıp sanki kendileri bu maaşı bu kadar düşürmemiş gibi müjde diyorlar en düşük emekli maaşı 7500 TL yaptık (asgari ücret bile değil) şimdi gel de yaşa bu hayatı çalışıyorsun eline bir şey geçmiyor emekli olabilirsen yine geçmeyecek ve ülkenin gidişatı berbat. Yakında mültecileri mecliste de göreceğiz bu gidişle ülke serii batışa gidiyor

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Günde 8 saat çalışıyorsun ve gün bitiyor mu ? 12 saat mesai ücreti alamadan çalışan / hatta işsizlik problemi var ülkede şükredin :D

Sana iki sorum var ;
1: Bu soruyu sormak yerine , senin hayal ettiğin hayat nasıl söyler misin ?
2: Depresyonda olabilir misin ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
25 yaşındayım banada hayat boş geliyor küçük yaşımdan beri çalışıyorum ,üniversite kazandım gidemedim şimdi kendi işimi kurdum ve hayatıma şükrediyorum önemli olan hayatın biyerinden zevk almak

Üye
3 HİZMET YILI
eger iyi arkadaşların varsa ve asam tarzın iyise gayet te güzel olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cidden düz bakıldığında öyle fakat sevdiğiniz işi yaptığınızda iş yapıyormuş gibi değil sanki bir hobi yapıyormuşsunuz zevki vermesi bile bence yaşamaya değer bir şey. hele ki okulda, işte kafanızın uyuştuğu bir arkadaş grubu varsa o sıkıcı hayat bir anda güzelleşebiliyor. Yani en azından ben böyle düşünüyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
yeni kişiler edinmeye bak hocam aşk hayatıda mümkünse çok girme hep işinin en iyisi için çabala sistem böyle yapabilecegimiz bişey yok ama bizde çaba göstericez

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok garip gerçekten artık gerçekten hayat hiç zevk vermiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
cok dogru ama suan sıkıcı degil hayatim yurtdisindayim ve her istedigimi yapabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
burda söyleyemem ama kendime bir şeyler yapıcam gibi :D

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
dayım 5 10 yıl önce demişti ki insan 20li yaşlarda ölür ama 80li yaşlarda gömülür aynı öyle şuan hayatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...