Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TR Şartları kanka işte 21 yaşındayım hayattan bi gram zevk almiyorum cepte para yok 50 yaşında emekli olduktan sonra nolucak o parayla napıcaksın iki üç kuruş veriyolar
Hayatta çok fazla yapabileceğin şey var. Hayatını yoğunlaştırırsan ve kendi gelişimine özen gösterirsen zamanla hayattan zevk almaya başlayacağını fark edeceksin. Kendini tanıman ve ne istediğini öğrenmek gerek. Yani sadece fikir vermek istedim herkes başarıyor yapabiliyor diye bir şey yok. Umarım faydalı olabilmişimdir.
Çalışma hayatına girdikten sonra parayı büyük kazanmaya çalış ondan sonra hayatın rutin yerine eğlenceli içerikler e dahil olarak geçer ve hayattan zevk alırsın. Ölümünü geciktirirsin, zamandan kazanırsın. Zengin olmak kimine göre sadece para demek ama sadece para değil. Zaman aslında en değerli olan şeydir.
hayat bu işte deyip atmak istiyor diyor insan ancak böyle olmuyor. bir şeyler yapmak gerektiğini düşünüyorsun ama neresinden tutacağını bilemiyorsun. can sıkııntısını gidermeye çalıştıkça canın daha çok sıkılıyor neden inatla bir şey yapmak zorundayım diye düşünüyorsun düşünüyorsun da düşünüyorsun ta ki saçlar ağardığında bir gün azrail kapıyı çalınca
Bence hayatın sıkıcılığına alışmak gerekiyor bir yere kadar bu sıkıcılıktan zevk almaya başladım artık, hayat monoton ilerliyor ama sevdiğim işi yapıyorum, kazandığım parayı aileme harcıyorum. Hayat böyle güzel geçiyor.