Hayatın çok sıkıcı olduğu gerçeği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
türkiye için geçerlidir diyebiliriz..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayat sıkıcı değil bizim paramız bitmiş :) her gün istediğin birden fazla kadın la birlikte olsan istediğin kıyafetleri giyebilsen garajında istediğin aracın istediğin rengi olsa sıkıcı olmaz bence

Üye
3 HİZMET YILI
hayatın sıkıcılığı ülkeyle fazla alakası yok, ama bi yurt dışı gibi refah seviyesi yüksek bir yerde alım gücünün güzel olduğu yerde Türkiye de yaşadığın sıkıntıları yaşayacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çok sıkıcı bencede katılıyorum sana seçimi yapamıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gelecek Kaygısı Üleknin Gidişatı Falan Derken İnsan Hayatını Yaşayamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
haklısın ama bunu bir depresyon belirtisi olarak gördüm daha fazla düşünürsen mental patlar biraz da salmak lazım mümkün değil ama akışa bırak

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Günde 8 saat çalışıyorsun ve gün bitiyor mu ? 12 saat mesai ücreti alamadan çalışan / hatta işsizlik problemi var ülkede şükredin :D

Sana iki sorum var ;
1: Bu soruyu sormak yerine , senin hayal ettiğin hayat nasıl söyler misin ?
2: Depresyonda olabilir misin ?
ben çalışmayı sevmiyorum 2 saat bile iş çalışasım yok. 8 saat çalışsam zaten hayattan asla zevk almam. 12 saat mesai yapsam direk intihar ederdim aklını yitirenlere intihar günah değildir zaten. bide hayal ettiğim hayat(maddelerle söylüyom): 1.Böyle büyük youtuber kanalım olsun oradan geçimimi sağlayabiliyim çalışmama gerek olmasın. 2.iyi bir dövüşçü olmak sataşan herkesi karşıdaki bruce lee olsa bile döveyim ve ceza almiyim. 3.bilgisayar oynamak. bu 3 şey iyi gibi geliyo. 2:deprosyon sorusuna gelirsek, herşey sıkıcı geliyo.
Post automatically merged:

dayım 5 10 yıl önce demişti ki insan 20li yaşlarda ölür ama 80li yaşlarda gömülür aynı öyle şuan hayatım
çok iyi sözmüş, 20 yaşından sonra iş hayatı vb ölüsün zaten. ama 20 yaşına kadarda ne yapıp zevk alıcanki(okul filan), dayın o zaman 20 yaşına kadar ölmemiş ve hayatın keyfini çıkarmış dimi? ben genel olarak insanların 0 yaşında öldügünü söylemiştim. hayat komple sıkıcı demiştim. ölümde sıkıcı bence. hem hayat hem ölüm sıkıcı demiştim.

sadece hayat değilde. hem hayat hem ölüm sıkıcı gibi? sizcede öyle değilmi? peki sizce hangisi daha az sıkıcı

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben çalışmayı sevmiyorum 2 saat bile iş çalışasım yok. 8 saat çalışsam zaten hayattan asla zevk almam. 12 saat mesai yapsam direk intihar ederdim aklını yitirenlere intihar günah değildir zaten. bide hayal ettiğim hayat(maddelerle söylüyom): 1.Böyle büyük youtuber kanalım olsun oradan geçimimi sağlayabiliyim çalışmama gerek olmasın. 2.iyi bir dövüşçü olmak sataşan herkesi karşıdaki bruce lee olsa bile döveyim ve ceza almiyim. 3.bilgisayar oynamak. bu 3 şey iyi gibi geliyo. 2:deprosyon sorusuna gelirsek, herşey sıkıcı geliyo.

çok iyi sözmüş, 20 yaşından sonra iş hayatı vb ölüsün zaten. ama 20 yaşına kadarda ne yapıp zevk alıcanki(okul filan), dayın o zaman 20 yaşına kadar ölmemiş ve hayatın keyfini çıkarmış dimi? ben genel olarak insanların 0 yaşında öldügünü söylemiştim. hayat komple sıkıcı demiştim. ölümde sıkıcı bence. hem hayat hem ölüm sıkıcı demiştim.

sadece hayat değilde. hem hayat hem ölüm sıkıcı gibi? sizcede öyle değilmi? peki sizce hangisi daha az sıkıcı
bu söylediklerinin hiç birini günde 2 saat çalışarak o noktalara gelemezsin ne youtuber ne de iyi bir dövüş sporcusu, her şey uzaktan göründüğü gibi değil ciddi emek vermek gerekiyor.

Sana tavsiyem ailene bu durumu paylaş ve profesyonel bir hekimden destek al , anlattıklarından düşüncelerin pek sağlıklı gelmedi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum müslüman isen ibadet et öbür dünyayı kazan boşver bu dünyayı yalan dünya burası bazı imtihanların olacak zorlayacak seni onlarda gelip geçecek bir sevgilin varsa ve ikinizde birbirinizi gerçekten seviyorasanız evlenin çocuğunuz olur çocuk evin neşesidir yada bir kedi al akşam gelirsin işten kedinin bir sevgi gösterisi sana herşeyi unutturur yapacak çok şey var iyi yönünden bakın hayata Allah'ın verdiği kıymetli bir şey can, hayat.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
işe gidiyosun yoruluyosun tüm gün boyunca çalışıyon sadece tüm işler öyle... hepsi sıkıcı sadece birinin maaşı daha fazla biri masada oturur o kadar ama hepsi tüm gün boyunca çalışıyo eve gidince gün bitiyor yani. hayat olmuyo. bi youtube kanalı açıp ordan iyi para kazanırsak o zaman hayat olabilir. yani ya youtuber olacan yada hayatın boyunca robot gibi çalışacan ve ölmeyi isteyip hayal edicen. günde 10 saat çalışacaksam ölsem daha iyi? eve gidince gün bitiyor zaten gittinmide direk uyuyosun o yorgunlukla. ölsek daha iyi aga. ama youtuber olsak ordan para kazansak rahat bir video atarsın para gelir. yani ya internetten youtubeden tiktoktan filan para kaldıracan. yada hayatsız olucan kendini 7-10 saat boyunca iş yerlerinde vücudunu yorucan sıkılacan. yani tek çare youtuber olmak....

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bunların hepsi bir süreç ve bu süreçten herkes geçiyor yaşamın bir parçası isyan etmek çare değil :(

Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genel olarak şehir hayatı yaşayanlar bilemez diye düşünüyorum şahsen ben köy hayatındayım. Sıkıcı olduğu taraf doğru evet ama başka ne bekleyebilirsin ki. Beklentiyi yüksek tutuyorsan zaten sıkılırsın ama hayat bu daha fazlasını bekleyemezsin. Maalesef bu şartlar altında bir tatili zor görüyoruz hele ki ben neredeyse 2-3 yıldır pazarım dahi olmuyor, ama yine de hayat geçiyor be alışacağız bu durumda yapabileceğimiz tek şey aklımıza mukayet olmak. :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kesinlikle çok işle uğraşıyoruz ve emeğimizin karşılığını alamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...