- Yasaklandı
Banlı Üye
dolandırılmak bir keresinde çok kötü dolondırıldım 110 tl em gitti
Sonra ne oldu? düştü mü xdGece uyanıp saat 4-5 gibi su içmeye giderken cama asılan hırsızla göz göze geldik meğersem beni izliyormuş bir anlık korku basmıştı![]()
Zor bir okuldan gecmişsinlisede okul wc sindeyken bi kişi 10 lardan gelip ben tuvaletimi yaparken üstten video çekmiş bende ozaman 11 e gidiyorum çıktım hayırdır felan sen sil videoyu dedım bi tokat attım sonra zaten özür diledi o an korkmuştum bi an 12 lerden biri çıkar diye dayak yeriz ayak üstü diye![]()

Hayatınızda yaşadığınız en rahatsız edici ve korkutucu olay nedir
ölümü izlemekHayatınızda yaşadığınız en rahatsız edici ve korkutucu olay nedir?
geçmiş olsun çok daha kötü sonuçlanabilirdiKasap dükkanım var kıyma makinesini sökerken seri bir aç kapat yapıyosun . O sırada sol işaret parmağımı kaptı . Ve ger çekemiyordum makineyi geri sarmam gerekiyordu . Ve hemen çekmem gerekiyordu . Bende ger çekerek asılarak makineyi geri sardım . Allahtan kısa zamanda çekebildim . Kıkırdak baştan yapıldı tendrom ve sinirler baştan dikildi . 37000 lira para vermiştim düzelsin diye . 2 sene önce
oha oğlum bu nasıl bi zihniyet geçmiş olsunKüçükken sokakta maç yapıyorduk, 3 kişi geldi ve bıçaklıydı biri. Geldiler saha topumuzu istediler vs.
Vermeyince mac yapalım dedik kazanırsak vs. alırsınız dedik top uzağa gidince alıp vermedik. Sonra birimizi alıp boğazına bıcak dayamıştı apartmandan ne yapıyorsunuz s. gidin diyorlardı gelen 3 kişiye
sonra (apartmandan aramışlar sanırım) polis geldi. aldılar. Çok korkunçtu.
Sağolun hocam.oha oğlum bu nasıl bi zihniyet geçmiş olsun