Onaylı Üye
Hayatınızda yaşadığınız en rahatsız edici ve korkutucu olay nedir?
geçmiş olsunKasap dükkanım var kıyma makinesini sökerken seri bir aç kapat yapıyosun . O sırada sol işaret parmağımı kaptı . Ve ger çekemiyordum makineyi geri sarmam gerekiyordu . Ve hemen çekmem gerekiyordu . Bende ger çekerek asılarak makineyi geri sardım . Allahtan kısa zamanda çekebildim . Kıkırdak baştan yapıldı tendrom ve sinirler baştan dikildi . 37000 lira para vermiştim düzelsin diye . 2 sene önce
geçmiş olsun o an soğuk kanlı olabilmek zor olmalı.Kasap dükkanım var kıyma makinesini sökerken seri bir aç kapat yapıyosun . O sırada sol işaret parmağımı kaptı . Ve ger çekemiyordum makineyi geri sarmam gerekiyordu . Ve hemen çekmem gerekiyordu . Bende ger çekerek asılarak makineyi geri sardım . Allahtan kısa zamanda çekebildim . Kıkırdak baştan yapıldı tendrom ve sinirler baştan dikildi . 37000 lira para vermiştim düzelsin diye . 2 sene önce
Zordu ama sol işaret parmağımında ucu yok mesela , sol kaburga kemiğime kadar kesik var . Sürekli ya bana ya çevreme böyle olaylar geldiği için artık çokta anormal karşılamıyoruzgeçmiş olsun o an soğuk kanlı olabilmek zor olmalı.
insanlar artık bu kazalardan doğan sonuçlara alıştı aslında eminim parmağınıza bakıldıgında ne siz rahatsız oluyosunuzdur ne de karşıdaki kişi önyargı ile bakıyodur,bazı şeylerin olumlu tarafıdnan bakmak lazım tekrardan geçmiş olsunZordu ama sol işaret parmağımında ucu yok mesela , sol kaburga kemiğime kadar kesik var . Sürekli ya bana ya çevreme böyle olaylar geldiği için artık çokta anormal karşılamıyoruz