Süper Üye
calismadan basit bir yasam surmek istiyorum. gercekten calismak hayatin buyuk bir kismini yokediyor
Mutlu olmakArkadaslar bu hayta yapmak isteyip yapamadıgınız seyler nedir mesala Ben senarist olmak istiyodum ama olmıcak gibi
sizin Nedir
bu hayattan hiç bir beklentisi olmayanlar burdamıArkadaslar bu hayta yapmak isteyip yapamadıgınız seyler nedir mesala Ben senarist olmak istiyodum ama olmıcak gibi
sizin Nedir
bunu kim istemez kicalismadan basit bir yasam surmek istiyorum. gercekten calismak hayatin buyuk bir kismini yokediyor
motor sürmeyi çok isterdim özellikle r25 en büyük hayallerimden birisiydiArkadaşlar bu hayatta yapmak isteyip yapamadığınız şeyler nedir? Mesela ben senarist olmak istiyordum ama olmayacak gibi. Sizin nedir?
hep bende isterdim öyle birşey biliyomusun ama işte hayat be olumBen Galatasaray taraftarıyım hep bi hayalim vardı Gs de oynayıp orda başlayıp orda bitireyim yıllar geçsede adımdan sozetsinler hatta kritik maçlarda maçı bn taşıyım hayalleri kurardım Gs efsaneleri diince hagi ,tafarel isimleri arasında kendi ismimide duymak üff