Süper Üye
kalbime koydum bu yorumuülkenin artık düzelmesi iyi yerlere gelmesi ve iş bulabilmek
kalbime koydum bu yorumuülkenin artık düzelmesi iyi yerlere gelmesi ve iş bulabilmek
ah ulan eski ben kötü insanlarla tanıştıktan sonra ki sürec nasıl işliyor 3 4 gün depresyon belki daha fazla birileri ile görüşmek için caba içine giriyorsun sonra girip dostunla sohbet ederken sinir boşalması gereği ağlıyorsun. sonrası güçlendiğini fark edip bir gönül işini çabuk halledilmeyeceğini zamanın kaderin bizlere esiri olduğunu düşünüp kimseyi almıyorsun sonra ufak ufak farklı insanlara bakarak hoşlantı içine gireceksin dikkat et bu güçlenme evresinde tamamen ipler senin elinde bırakırsan aynı noktaya gidersin eğer bırakmazsan sorunsuz bir şekilde bu noktadan çıkar rahata kavuşursun benden sana tavsiye bir kaç gün sosyal medya platformu yerine burada takılmayı tercih edebilirsin hemde yeni insanlar dostlar edinerek oyunlar oynarsın... bu sürec 2 3 sene içinde olucak dikkatli ol kralhayattan tek beklentim sevdiğim insanlarla birlikte huzurlu güzel anılar biriktirmek çünkü hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta sadece andan ibaretiz her şeyin kıymetini bilip şükür etmek gerek![]()
Sen de üniversite mezunusun sanırımülkenin artık düzelmesi iyi yerlere gelmesi ve iş bulabilmek