hayattan eskisi kadar zevk alamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ilk lole başladığım gün geldi şimdi aklıma, Vi'yi beğenmiştim ve oyuna girmiştim hangi laneye gitsem beni kovarlardı üzülüp çıkmıştım sonra birazcık ar ge yapıp geri döndüm. araştırması bile keyifliydi şimdi hiç bir şeye tahammülüm yok.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yaklaşık 23 24 yaşlarında meydana gelen ben ne yapıyorum olm burda dedirten bir travma dır kendisi geceleri uyutmaz geleceği düşünüp durursunuz zor bir durum herkes çözümü kendi içinde bulup bu durumda öyle kurtulmalı

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hayat tecrübe ile yaşanaılabilir hale gelir.Maalesef bu devir için tecrübeler yetersiz kalıyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
insanlar büyüdükten sonra oyunlardan sıkılıyor ve normal birşey bu. spora git ve yeni hobiler edin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
büyümek elbette. Şöyleki büyüdükçe hayata karşı tecrübe kazanırız nasıl daha başarılı nasıl daha iyi kazanırız diye ancak bunu öğrendikçe küçükken oynadığımız oyunu komple bitirmiş olduğumuzu fark ederiz. Ve artık tecrübe denen şeyi edinmişizdir. Artık savaş sahasında olmayan bir komutanız asker değil.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aynen öyle eskiden hevesle yaptıgım şeyler artik tat vermiyor baymaya basladı hayattan bi gram zevk almiyorum cidden neden böyle anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...