Hazine Bakanlığından Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dolar varken tl kazanmaz kanka

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bence tl şu an için çok güvenlir değil. sürekli değer kaybediyor. altın dolar euro gibi şeyler daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ülke henüz tam olarak krize girdiğini düşünmüyorum , Tam olarak sancılarını yaşamadık bir şekilde kuru tutuyolar düşüncem max eylül ekime kadar sürer ondan sonra ellerinde bu sistem patlar. Tam olarak tl değer kaybını ekim gibi yaşarız sistem güvensiz bir sistem. Üretimin yok yatırımcıda çekemiyorsun güven ortamı olmazsa yatırımcı gelmez.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam TURKIYE de hukumetın yonetımıne bıle guvenemıyouz kı TRY ye nasıl guvenelım gunden gune eriyip duruyorz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Abicim ne söylüyorlarsa hepsinin tam tersini anlayanız. Şimdiye kadar hep öyle oldu.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dışa bağımlı ülke olmayı bırakmadığımız sürece dolar yükseldi bahanesiyle her şeye zam gelecek ülkemiz yumurta üretmiyor mu ki yumurta zammını dolara bağlıyorlar bu kadar saçmalık olamaz

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
türk lirası şu 5 senedir güvenli bir para birimi değil sürekli değer kaybediyor, sabit bir noktada kalamıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tl her gün değer kaybediyor biz geleceğin afrikası olma yolunda ilerliyoruz yanlış anlamayın afrkayı hor görmüyorum ama zenginimiz daha zengin orta ve fakir mali durumlu vatandaşlarımızın mali durumu daha da kötüye giderken türkiye yaşanılacak bir ülke olmaktan çıkıyor sürekli avrupa ülkelerine beyin göçü verdiğimiz bu durumda ben bile ülke değiştirmeyi düşünüyorum evlilik düğün masraflarını dahil etmiyorm bile

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam dışabağımlılığımız var, hiçbir türlü güven olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...