Uzman Üye
Bildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
300 fps alabilceğin bir pc atabilirim bütçen nedir öncelikle ? sadece valo oynayacaksan işlemci ağırlıklı sistem dizebilirim bütçeni söyleyebilir misin?Bildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
15 k param var hazır ama daha pahalı olursa ek yapabilirim300 fps alabilceğin bir pc atabilirim bütçen nedir öncelikle ? sadece valo oynayacaksan işlemci ağırlıklı sistem dizebilirim bütçeni söyleyebilir misin?
15 k param var hazır ama daha pahalı olursa ek yapabilirim
Eyvallah hocamBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBu pc yi i5 12400f i seçerek alabilirsin
Post automatically merged:
bu pc ile 300 değil gerekli ayarları yaparsan 400 450 alırsın.
i5 12400f i seçip bide anakart olarak +350 tl lik bir üst sürüm var onuda seçersen tadından yenmez tam 16k civarına geliyor + olarak gigabyte anakart hile falan açarsan ban kaldırması kolay olurEyvallah hocam
Bence kendi dizmiş oldugun bilgisayarı tercih etmelisinBildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
Amazon JP den Türkiyeye göre daha ucuz olan bir ekran kartı linki atabilir misin? Benim baktıklarım kat kat pahalıya denk geliyor. Nasıl ucuzunu bulabilirim?Aynı bütçe bir parayla;
Hazır PC
ÖR:intel İ5 8 GB RAM RTX 2060
Toplama PC
ÖR:Amd Ryzen 5 16 GB RAM RTX 2080 Tİ
NOT:Toplama PC için nereden alınacağını bilmen lazım benimkiside TOPLAMA Amazon JP'den aldım hepsini %35 - 40 KARdayım en az