Onaylı Üye
beyler benim hdd her 1 dakika da bir 1-2 gb doluyo kendiliğinden oyun falan da indremiyom 300 gb vardı dün bugün 135 gb kaldı napıcam yardım edin
buda olabilir katılıyorum ama bu olduysa format ile düzelmeyebilirSanal Ram Verdiysen Ondan Olabilir
HD Tune yazılımıyla bad sectorlar onarılabiliyor eskiden başıma gelmişti tarama sonrası onardım bad sector'lar düzelmiştiHDD'nde bad sector mevcut dostum, low level format gerekli
hayır tarattım yokvirüs olabilir mi ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyukarıda ki linkten programı indir ERROR SCAN taramasını yap biraz bekle ufak ufak noktalar yüklenecek eğer aralarında kırmızı varsa onarmayı dene ama birkaç tane varsa... çok fazla kırmızı varsa el fatiha o hdd'nin ömrü dolmuş demektir
ha birde format at diyenlere uyup anında format atma onun öncesinde üstte dediğim tekniği uygula o dediğim alanda noktalar tamamen sarı olursa işlem sonunda hdd'nde problem yok demektir muhtemelen yazılımsal bir problem vardır amaa o noktalar kırmızı olursa ve fazla olursa hdd'nde problem var demektir. sağlam bir virüs programıyla tepeden tırnağa bir tarama yapmayıda unutma
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyukarıda ki linkten programı indir ERROR SCAN taramasını yap biraz bekle ufak ufak noktalar yüklenecek eğer aralarında kırmızı varsa onarmayı dene ama birkaç tane varsa... çok fazla kırmızı varsa el fatiha o hdd'nin ömrü dolmuş demektir
ha birde format at diyenlere uyup anında format atma onun öncesinde üstte dediğim tekniği uygula o dediğim alanda noktalar tamamen sarı olursa işlem sonunda hdd'nde problem yok demektir muhtemelen yazılımsal bir problem vardır amaa o noktalar kırmızı olursa ve fazla olursa hdd'nde problem var demektir. sağlam bir virüs programıyla tepeden tırnağa bir tarama yapmayıda unutma
görünen o ki donanımsal bir problemin yok iyi bir anti virüs ile tam sistem taraması yapmanı öneririm muhtemelen bilgisayarında virüs var
Hard disklerde bozuk alan(bad sector) tespitini en sağlıklı yapan program Eassos PartitionGuru programıdır.beyler benim hdd her 1 dakika da bir 1-2 gb doluyo kendiliğinden oyun falan da indremiyom 300 gb vardı dün bugün 135 gb kaldı napıcam yardım edin