ihaveonechance
Uzman Üye
Nereye kadar beni devam ettirebilir veya bir sıkıntı çıkar mı kullanmaya devam etsem ?Merhaba, Bios pilin ömrünü doldurmuş. Anakartın üzerinden söküp yenisini sipariş verebilir veya gidip alabilirsin. Her kapandığında pc de elektirik kalmadığı için ve pil de ömrünü doldurduğu için ayarların sıfırlanıyor. bu yüzden bu uyarıyı veriyor.
evet pili değiştir ram sök takMerhaba, Bios pilin ömrünü doldurmuş. Anakartın üzerinden söküp yenisini sipariş verebilir veya gidip alabilirsin. Her kapandığında pc de elektirik kalmadığı için ve pil de ömrünü doldurduğu için ayarların sıfırlanıyor. bu yüzden bu uyarıyı veriyor.
Hiç bir sıkıntı olmaz. sadece bios ayarların ve saat bilgilerin her kapandığında sıfırlanır. Pc açılınca da saat ayarlarını netten güncelliyor zaten ayrıca bios ayarlarında bilgisayarına özel bir ayar olsaydı sıfırlanmış olacaktı ve sen bu durumdan muzdarip olurdun. Herhangi bir problem yaşamadığına göre ömürlük kullanmaya devam edebilirsin.Sadece her açılışta böyle bir şey çıkması can sıkıcı. Dipnot: bazı uygulamalar Saat tarih ayarın pc açıldığında düzelmezse hata verebilir ve çalışmayabilir aklında olsun. ilk olarak ona bak.Nereye kadar beni devam ettirebilir veya bir sıkıntı çıkar mı kullanmaya devam etsem ?
genelde ramlerin arkasında oluranakartta her an gibi bir arıza ışıgı var mı baksana
Anakartı kontrol ettim fakat herhangi bir arıza ışığı veya ışık gözükmüyor teşekkür ediyorumanakartta her an gibi bir arıza ışıgı var mı baksana
genelde ramlerin arkasında olur
Evet saat sıfırlanma olayı biraz can sıkıcı yardımlarınız için teşekkür ediyorumHiç bir sıkıntı olmaz. sadece bios ayarların ve saat bilgilerin her kapandığında sıfırlanır. Pc açılınca da saat ayarlarını netten güncelliyor zaten ayrıca bios ayarlarında bilgisayarına özel bir ayar olsaydı sıfırlanmış olacaktı ve sen bu durumdan muzdarip olurdun. Herhangi bir problem yaşamadığına göre ömürlük kullanmaya devam edebilirsin.Sadece her açılışta böyle bir şey çıkması can sıkıcı. Dipnot: bazı uygulamalar Saat tarih ayarın pc açıldığında düzelmezse hata verebilir ve çalışmayabilir aklında olsun. ilk olarak ona bak.
hocam istersen bide burdakini deneAnakartı kontrol ettim fakat herhangi bir arıza ışığı veya ışık gözükmüyor teşekkür ediyorum
Evet saat sıfırlanma olayı biraz can sıkıcı yardımlarınız için teşekkür ediyorum
denedim hocam da ben pek bios işlerinden anlamadığım için bir şeyler yaptım ama olmuyor en iyisi bios pilini değiştirmek olacakhocam istersen bide burdakini deneBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?