Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekonomist Rte'yi şutlasak bile bu ekonomi kolay kolay toparlanamaz bir sonraki gelecek hükümete ekonomik enkaz kalacak yani uzun bir süre yine böyle ağlamaya devam edecez alışın buna Ekmek bulamadınız mı? Pasta yiyin kardeşimmm...
not: 5 ay önce 18 TL aldığım mini pasta 35 tl olmuş... awww
Kötü dış politikalarımız yüzünden aldığımız yiyecekler avrupaya sokmaya çalışsan almazlar dökerler öyle yiyecekleri bizim ülkeye sokup insanların sağlıkları ile oynuyorlar ne tad var ne başka bir şey bir de hastalıklar cabası insanlar hasta oluyor gidip muayene olamıyor 2 ay sonra olursa olur yoksa olmuyor rezil bir durumdayız ekonomi gözlerde ki prıltıdır diyen bir adam ekonomi bakanı oluyor biz ne yapalım.
Şimdi çok yaşı büyük olan birisi değilim ama öncelerde teknolojik ürünlerde özellikte ya fiyatı bir düşsün o zaman alırız dediğimiz ürünler 2 ay içerisinde neredeyse %100 zam alınca keşke o zaman alsaydım demekle yetinebiliyoruz. Maalesef benim düşüncem önümüzdeki 2-5 sene içerisinde bu yükselişin önüne geçilemeyeceğidir.
biz buna mahkum durumdayız ihracat yapamıyoruz sadece ithalatla bu ülke ileriye gidemez parası da çöp olur ekonomisi de alacağımız bütün herşey de pahalı olur keşke üretimde ileri gidebilsek en azından yurt içinde kendi ürettiklerimizi alıp satarız ucuz olması açısından
bu kışın insanlar hepten krizi iliklerine kadar hissedeceğini düşünüyorum. artan doğalgaz fiyatları ve geçim sıkıntısı ile beraber insanlar çok zorluklar çekicek. umarım bunca sıkıntıyı yaşıyanlar seçimde gerekli tepkisini sandıkta gösterir.
eskiden elimize alırdık ekmeği salça sürer sokağa çıkıp yerdik futbol oynardık sonra şimdi salça olmuş bilmem kaç tl lisedeyken bime gider 5tl ile 3parça alırdık şimdi 1 parça 5tl
Kankam geçen bir döner söyledim tam ekmek, resmen döner hariç domates marul yedim böyle bir şey olamaz. Ketçap moyanez de koymamışlar ikram bu kadar bu hallere düşmemeliydik bence