Her şey çok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
burası Türkiye kardeşim yapacak bir şey yok gıda ürürnlerin gramajiını düşürerek daha pahalıya satarlar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@Ripjaws 2023'de o profil fotoğrafının hakkını verecekler bize :D

hakkını verecekler :D
Ekran Alıntısı33.PNG

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ekonomist Rte'yi şutlasak bile bu ekonomi kolay kolay toparlanamaz bir sonraki gelecek hükümete ekonomik enkaz kalacak yani uzun bir süre yine böyle ağlamaya devam edecez alışın buna Ekmek bulamadınız mı? Pasta yiyin kardeşimmm...

not: 5 ay önce 18 TL aldığım mini pasta 35 tl olmuş... awww

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kötü dış politikalarımız yüzünden aldığımız yiyecekler avrupaya sokmaya çalışsan almazlar dökerler öyle yiyecekleri bizim ülkeye sokup insanların sağlıkları ile oynuyorlar ne tad var ne başka bir şey bir de hastalıklar cabası insanlar hasta oluyor gidip muayene olamıyor 2 ay sonra olursa olur yoksa olmuyor rezil bir durumdayız ekonomi gözlerde ki prıltıdır diyen bir adam ekonomi bakanı oluyor biz ne yapalım.

ATATURKIYE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şimdi çok yaşı büyük olan birisi değilim ama öncelerde teknolojik ürünlerde özellikte ya fiyatı bir düşsün o zaman alırız dediğimiz ürünler 2 ay içerisinde neredeyse %100 zam alınca keşke o zaman alsaydım demekle yetinebiliyoruz. Maalesef benim düşüncem önümüzdeki 2-5 sene içerisinde bu yükselişin önüne geçilemeyeceğidir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yapacak bir şey yok valla inşallah bugünlerde geçer.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ülkede üretim az çiftciye destek çıkmıyolar herşeyi diğer ülkelerden alıyoruz çok doğal bence

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
biz buna mahkum durumdayız ihracat yapamıyoruz sadece ithalatla bu ülke ileriye gidemez parası da çöp olur ekonomisi de alacağımız bütün herşey de pahalı olur keşke üretimde ileri gidebilsek en azından yurt içinde kendi ürettiklerimizi alıp satarız ucuz olması açısından

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu kışın insanlar hepten krizi iliklerine kadar hissedeceğini düşünüyorum. artan doğalgaz fiyatları ve geçim sıkıntısı ile beraber insanlar çok zorluklar çekicek. umarım bunca sıkıntıyı yaşıyanlar seçimde gerekli tepkisini sandıkta gösterir.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eskiden elimize alırdık ekmeği salça sürer sokağa çıkıp yerdik futbol oynardık sonra şimdi salça olmuş bilmem kaç tl lisedeyken bime gider 5tl ile 3parça alırdık şimdi 1 parça 5tl

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öyle bir zamandayiz ki yapacak birsey yok

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam geçen bir döner söyledim tam ekmek, resmen döner hariç domates marul yedim böyle bir şey olamaz. Ketçap moyanez de koymamışlar ikram bu kadar bu hallere düşmemeliydik bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...