- Yasaklandı
DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
merhabalar bana klavye fare ve monitörde dahil yani her şey dahil gta5 cs go ve valorant açan ucuz f/p bilgisayar önerir misiniz bütçem 4.500 TL
ben her şey dahil pc buldum özellikleri iyi ama ucuza satılıyo neden ?Böyle sistemler hepsiburada gibi sitelerde satılıyor, ve genelde çöp sistemler oluyor alma yani, tavsiyem paranın belli bir kısmı ile kendine hazır sistem ara, belli bir kısmı ilede ekipman ihtiyacını gider.
Hocam eve kedi-köpek lazım mı ? Tatlıyımdır halıda falan yuvarlanırım al beniAdam akıllı iş yapar bir monitör zaten 2500-3000₺ bandında satılıyor şuan. Benim 3200₺ ye 2 sene önce aldığım monitör bile 8300₺ civarında satılıyor, güzel ülkemin düştüğü şu hale bak.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
O fiyata günümüz şartlarında "giriş" seviye bile sayılamayacak bir sistem toplarsın ancak. Çünki her şey içerisinde diyorsun, monitörü klavyesi mousesi. Bunlar ücretsiz verilmiyor. Hepsi para. Ha ben giriş seviyesi bir bilgisayar alayım sadece, diğer parçalar olarak mouseyi 10 yıllık bir siyah HP mouse alırım, monitörü crt alırım,klavyeyi 100₺ lik everest alırım diyorsan : Hazırrrr ollll, yine toplayamazsın.
Sana tavsiyem kesinlikle ikinci ele yönelmen, başka çaren yok.
Neye göre vatan bilgisayarı öneriyorsunuz, ne gibi bir tecrübe edindiniz gerçekten çok merak ettim. Toplama bilgisayarı Vatan'dan kazık fiyata toplamak gibi bir akılı hangi gerekçeyle verdiniz acaba ?Böyle uygun ve güzel bilgisayarlar özellikle toplamaysa Vatan Bilgisayardan Öneririm
Ben zamanında heryerde 7 Bin TL olan pc yi 5 Bin Tl ye Vatandan Aldım Onun İçin ÖnerdimNeye göre vatan bilgisayarı öneriyorsunuz, ne gibi bir tecrübe edindiniz gerçekten çok merak ettim. Toplama bilgisayarı Vatan'dan kazık fiyata toplamak gibi bir akılı hangi gerekçeyle verdiniz acaba ?
Zamanında 7.000₺ olan bilgisayarınızın linkini alabilir miyiz efendim ? Ya da sistem özelliklerini ? Son olarak kaç yılında aldığınızı ?Ben zamanında heryerde 7 Bin TL olan pc yi 5 Bin Tl ye Vatandan Aldım Onun İçin Önerdim
Bunun nedeni eski ve işe yaramayan parçalar koymaları cs 1.6 bile doğru düzgün oynayamazsınız.ben her şey dahil pc buldum özellikleri iyi ama ucuza satılıyo neden ?
2019 Yılında almıştım toplama bir bilgisayardı internetten sipariş vermedim vatan bilgisayarın yerinden aldımZamanında 7.000₺ olan bilgisayarınızın linkini alabilir miyiz efendim ? Ya da sistem özelliklerini ? Son olarak kaç yılında aldığınızı ?