Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bencede gereksiz bağlıyorlar lolde ölünce bi adam bana 2020 yüzünden demişti ne alaka dedim adam bana dediki hep virüs yzüden dedi sonra adama sesli sohbete ona sert yorumlar yaptık
Tilt oluyorum ya, çabucak 2021 e geçmek istedim
Ki sorunun 2020 olmadığını anlasınlar. Yaptığımız hatalardan seneleri sorumlu tutmak nasıl bir gerilikse...
virüs 2019 zun sonunda çıktı yılı yaşatan 2020 oldu ama ben bunun insanların ön yargısı olarak dşünüyorum yani insanlar çıkardı insanlara suç atmak yerine yıla atıyorlar
2020 den oncede bazi problemler vardi zaten sadece bu virus olayi daha goz onunde oldugundan oyle dusunuyor olabilirler ama herseyin 2021 de gecicegini beklemeleri sacma
kanka bana göre 2020 ye bel bağlayanlar boş yapıyor güzel bi başarı da elde edebilirlerdi geçen sene elon musk gibi ünlü iş adamları servetlerine servet kattılar bu dönemde bizde elimizden geldiğince sanal shopping yapabilirdik