Her üye başına 1 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladığım, instagram takipçi hizmetleri veren bir site, bugün sistemini yenilemiş bulunmakta , getirdiginiz her referans başına size 1 tl kazandırıyor.Bu parayı ister 50 Tl olunca banka hesabınıza aynı gün içinde çekin isterseniz de instagram takipçi-beğeni-video görüntüleme kredisi olarak kullanın.

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
j8MMdj.png
[/FONT]

c3bf85b97ab74621b67c284844d40a71.png
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Site Link: 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Forumda kredi kartı hırsızlığı, kredi kartı bilgisi satın alma, çalıntı kartlarla alışveriş yapma, paypal dolandırıcılığı, banka hesabı ele geçirme gibi faaliyetler yasaktır. Sahte kimlik, para, evrak gibi konular yasaktır.

konun silinebilir yani

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
burakbcl' Alıntı:
Forumda kredi kartı hırsızlığı, kredi kartı bilgisi satın alma, çalıntı kartlarla alışveriş yapma, paypal dolandırıcılığı, banka hesabı ele geçirme gibi faaliyetler yasaktır. Sahte kimlik, para, evrak gibi konular yasaktır.

konun silinebilir yani

ne içiyonuz anlamıyomki

Süper Üye
9 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
burakbcl' Alıntı:

konun silinebilir yani

ne içiyonuz anlamıyomki

Ben yazacağımı yazdım gerisi yöneticilere kaldı.Laz hayalet'de ücretsiz lig tv izleme diye bir konu açmıştı sanırım konusu silinmişti. O yüzden yazdım.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
iyimiş la daha yeni görüyorum

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bunu biliyordum da şu fotoğraflari .jpg alsana bilmiyormsn almayi yoksa olmadi mi

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Şimdi ben sistemden giderim ip değiştirici ile 160 küsür ip var yapsam parayı verecekler mi ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ben yazacağımı yazdım gerisi yöneticilere kaldı.Laz hayalet'de ücretsiz lig tv izleme diye bir konu açmıştı sanırım konusu silinmişti. O yüzden yazdım.
Bedava lig tv izleme warez içeriğe girer, warez içerik sitemizde tamamen yasaktır. Aynı şekilde +18 ifşalar, kredi kartı vs. de yasaktır. Warez içerikle bu arkadaşın paylaştığı şey arasında bir bağlantı yok. Lütfen yetkili değilseniz bu tür mesajlar atmayınız, kullanıcıyı uyarmak istiyorsanız konunun sağ altına bulunan şikayet adlı butona basınız biz gerekeni yaparız.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Bedava lig tv izleme warez içeriğe girer, warez içerik sitemizde tamamen yasaktır. Aynı şekilde +18 ifşalar, kredi kartı vs. de yasaktır. Warez içerikle bu arkadaşın paylaştığı şey arasında bir bağlantı yok. Lütfen yetkili değilseniz bu tür mesajlar atmayınız, kullanıcıyı uyarmak istiyorsanız konunun sağ altına bulunan şikayet adlı butona basınız biz gerekeni yaparız.
tamam bir daha yapmam hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...