Bitcoin Mining Başlama Rehberi #1 ( Zengin Olacaksınız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selam. öncelikle bu konuyu bir kaç ay önce açmayı planlıyordum fakat bitcoin'in düşmesi nedeniyle paylaşma kararı aldım. Lütfen bu konuyu bire bir takip ederek hem paranızı kazanabilir hemde bitcoin'i yükseltmemize yardımcı olabilirsiniz!

1. Kısım; Bitcoin bildiğiniz gibi çocuk oyuncağı değildir ciddi dengesi ve bozuklukları vardır ilk olarak yapmanız gereken bu işe başlamadan önce kendinize sormanız gereken bir çok soru vardır. Bu parayı ne için kullanıcam?, neden bu işi yapıyorum?, bunu yapmaya cidden emin'miyim?. Bu 3 sorular sizin için önemli'dir Bitcoini kafanıza göre harcama yaparak kullanamaz'sınız daha doğrusu istediğiniz her şeyi yapamazsınız. bir çok bitcoin mining sitesi dolandırıcıdır ve kendi çıkarları için sizin mining'inizi kullanır, O yüzden size önerim. CryptoTab'dır

2. Kısım; Dilerseniz mining'e başlıyalım, Öncelikle CryptoTab'a gidip bir hesap açmanız gerekicektir. bende dahil her insan gibi 0 Bitcoin'den başlıyacaksınız gelin bunu yükseltelim. Cryptotabın kendi browseri'ni indirimeniz gerekir tıpkı Google gibidir ama kesinlikle kredi kartı bilgilerinizde dahil o browser'da girmeyin. Nolur nolmaz :) , Browseri kurduktan sonra Sağ üstt'e Mining yapmanız gerekecek tab'lar vardır onları en son çekip Mining'e başlıyabilirsiniz. Tabii'kide bu bilgisayarınızın çekirdeğine ve ramına göre değişir.

3. Kısım; Öncelikle hızınız stabil 5k'dan başlar bilgisayarınız cidden çöp'se 1, 2k'dan bile başlıyabilirsiniz. bu cidden çok az bir değerdir 1 ayda 50 kuruş kazanmanız bile zor. O yüzden bu hızı yükseltmemiz gerekiyor. Cloud ve Windows sunucuları açabileceğiniz VPS'lere ihtiyacınız vardır size önerim Cloud Google ve Digitalocean'dır ( Azure tarzı ve diğer vps açma siteleri kesinlike mininge izin vermez anında kapatırlar hesabı )

4. Kısım; Sunucuları açabildiğiniz en yüksek çekirdeğe ve en iyi işlemciye göre açın, CryptoTab'ın bir hız sınırı vardır şuanda türkiyede en yüksek hıza ulaşan bizim grupta ben ve jales'dir 5.1 Milyon hız, 10 sunucu açtığınızda hızınız 150 160k'ları bulucaktır bu cidden normal bir geçim için ideal'dir 1 ayda 2 3 bin tl kazanmanız gibi. Sunucuları açıp hepsini bir not defterine kaydedin kullanıcı adı şifre ile, sonrasında cryptotab'Inızda bulunan Referans link'ini, Alıp bütün sunucularda teker teker girin ve browser'i kurun. CryptoTab'ı açtığınız hesapta hepsine girin ve mininginizi başlatın, Hepsini yaptıktan sonra. Arkanıza Yaslanın ve Sadece bekleyin.

5. Kısım; Parayı kazandım nasıl çekeceğim? Elbette çekebileceksiniz. CryptoTab'dan withdraw sekmesinden bitcoin cüzdanınıza aktarmanız gerekicektir, Bunun için PariBu'yu kullanabilirsiniz. Withdraw yaptıktan sonra bitcoininiz, 1 - 2 İş gün içerisinde mod tarafından doğrulanır ve onaylanır. PariBu hesabınıza kazandığınız bitcoinin değeri türk tl'sine ne kadar denk gelirse o kadar yatar. Parayı çekmek için Papara veya banka hesabınıza aktarım yaparak kullanabilirsiniz.

6. Kısım Sonuç?; Artık paranızı kazanabiliyorsunuz. , arkanıza yaslanın o paranın içinden aktığınızı hissedin.

Yazar - Echo

Moderatörün son düzenlenenleri:
Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum bildiğim kadarıyla Tr'de şu an mining yapmak zarar ettirir.Kazanacağın 3 kuruş için ekran kartını pert etmene değmez.Miningten para kazanmak istiyorsan çinde miner için üretilen cihazlarla bir fabrika kurman gerekir.Yinede deneme amaçlı al-sat yapabilirsiniz uzun vadede altcoinler kazandırabilir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bilgidiğıim biraz bilgi vardı bu konuda üşenmeden baştan sona okudum

Sağol güzel konu dostum❤❤✅✅

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler yaklaşık nasıl bir sistem gerkiyor bir de Türkiyede al sat daha mantıklı denmişti bu bilgi ne kadar doğru

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Okuyuşta anında zengin olma hayali kuracak kişiler gelmeden güzel anlatım eline sağlık

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Reis çok İyisin eline sağlık aydınlattın

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler yaklaşık nasıl bir sistem gerkiyor bir de Türkiyede al sat daha mantıklı denmişti bu bilgi ne kadar doğru

Dostum gpu veya cpu ile ne kadar iyi sistemin olursa olsun rigle para kazanamazsın o devir geçti antminer cihazları var btc için onlarda dolar üstünden satılıyor ve yanlış hatırlamıyorsam 1350w elektrik yakıyor ve çok ses çıkarıyor evde eziyet olur.Al sat mantıklı ondada sürekli piyasayı takip etmen gerekir 7/24.Çok paran varsa al btc unut kenarda ilerde çok değerlenecek.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
very good your publication but nobody can get rich without undertaking

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler ^^

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
minimum sistem gereksinimleri ne ve biligisayara zararı nasıl olur

Üye
6 HİZMET YILI
Bu içerik, bitcoin hakkında bilgi arayan yeni başlayanlar için çok önemlidir, insanları bitcoin platformuyla ilgilenmeye teşvik eder

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kazandığın parayı sistemleri geliştirmelere yatırdığın sürece karlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...