Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 yılından beri üyeyim her 1 tane yorum atmamda ban yiyorum. neden yapıyorlar fikri olan var mı ? çok can sıkıcı hale geldi konu açıyorum ban yorum yapıyorum ban .
1. konuyla alakasız veya rel@m benzeri yapıyorsundur 2. konuyu açerken nereye nasıl ve ne için açtığına dikkat etmiyorsundur Bence bu yüzdendir Daha dikkatli olmalısın. kimse kimseye durduk yere uyarı vermez.
bu açtığın konudan kapatılacak çünkü yanlış yere açmışsın sonra niye konularım kaldırılıyor ? mesajlarım siliniyor ? cevabını aramak için çok uzaklara bakmamak lazım bu konudan belli oluyor
Şuan açtığınız konunun yanlış kategori olmasından ziyade başka uyarınız yoktu. Kast ettiğiniz yorum banı sanırsam. Buda şuan zaten olan sorun ve gerekli düzenlemeler yapılacak. Son zamanlardaki yorumlarınıza da baktığım kadarıyla sürekli silme gibi bir problem yok ve yeni durum yok. Ek bir sorununuz varsa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.