Her yaptığım yorumda ban yiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2016 yılından beri üyeyim her 1 tane yorum atmamda ban yiyorum. neden yapıyorlar fikri olan var mı ? çok can sıkıcı hale geldi konu açıyorum ban yorum yapıyorum ban .

KeyJey
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
1. konuyla alakasız veya rel@m benzeri yapıyorsundur 2. konuyu açerken nereye nasıl ve ne için açtığına dikkat etmiyorsundur Bence bu yüzdendir Daha dikkatli olmalısın. kimse kimseye durduk yere uyarı vermez.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kral bende eski üyeyim ancak onaylı üye dahi olamadım daha . Bazı kısımlar sorunlu inşallah çözeceklerdir.Sıkma canını bildir bu durumu sadece.

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
bu açtığın konudan kapatılacak çünkü yanlış yere açmışsın sonra niye konularım kaldırılıyor ? mesajlarım siliniyor ? cevabını aramak için çok uzaklara bakmamak lazım bu konudan belli oluyor

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Şuan açtığınız konunun yanlış kategori olmasından ziyade başka uyarınız yoktu. Kast ettiğiniz yorum banı sanırsam. Buda şuan zaten olan sorun ve gerekli düzenlemeler yapılacak. Son zamanlardaki yorumlarınıza da baktığım kadarıyla sürekli silme gibi bir problem yok ve yeni durum yok. Ek bir sorununuz varsa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...