Herhangi bir oyunda hile kullanmam beni valorantdan banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Usb bellek üzerinden açarsan sıkıntı olmaz ama normal açarsan yersin denendi onaylandı :d

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum arkada vanguard faceitt falan acık olursa büyük bi ihtimal yersin vanguarddan çıkış yap valo oynayacagın zaman pc ye rr atarsın bişi olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yanlış hatırlamıyorsam bir yer vardı ama adını tam hatırlamıyorum vanguardı ordan başlatırsan yeniden başlatmana gerek kalmıyordu bulursam atarım buraya
Post automatically merged:

Çalıştıra "services.msc" yazıyorsun hizmetler açılıyor ordan herhangi bir önüne gelen şeye tıkladığına mavi oluyor ya
olduğunda v basıyorsun ve senin "vgc" diye birşeyi seçmeni sağlıyor sonra sol üst kısmında vgc ye tıkladıktan sonra
" hizmeti başlat " olması gerekiyor ona tıklarsan bir yer açılacak bir süre beklersin sonrada yeniden açmana gerek kalmaz anlamadıysan bir video gönderebilirim
anladım hocam çok sağol

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yiyeceğini pek sanmıyorum belli de olmaz ama ne olur ne olmaz vanguardı kapa. uzun süredir lolde sc açıyorum arkada vanguardı kapatıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı bende. hile kapalıyken zaten ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selamlar, oyunu, hileyi usb belleğe hdd yada ssd disklerinize atıp çalıştırmanız hiçbir şekilde ban rate oranına etki etkemeyecektir öncelikle böyle saçma düşünlerden kurtulun. XFProject barındırdığı hileleri içersinde pubgm, csgo, valorant gibi oyunların anti cheat sistemlerini geçmesiyle birlikle tetiklenmeye müsait olan oyunlar bulunmamaktadır. Örneği siz pubgm hilesini kullanırken veya valorant hilesini kullanırken hali hazırda aynı loader üzerinden inject işlemini gerçekleştiriyorsunuz sadece modüller faklı oluyor. Lakin net sonuç almak istiyorsanız pubgm oyununda hile yapmadan önce vanguardı kapatabilir hileyle işiniz bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatarak herhangi bir soruna yol açmaması açısında işlenmiş modülleri sıfırlayabilirsiniz.
en açıklayıcı cevap buydu çok sağol reis

OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
evet yiyorsun ben cs de hile açtığımda valodan ban yemiştim 3. parti algılayabiliyor bazen

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence ban yemezsin çoğu kişi açıyor ban yiyen sayısı az

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hile kullanmadı halde 3. Part uygulamadan ban yedim sen düşün yani banlayabilir dikkatli ol

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vanguardı kapatarak oynamanı öneririm vanguard algılayıp ban atabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ben eskiden başka 3.parti yazılımlardan yemiştim vanguard'ı kapatırsan sıkıntı olmayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...